ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θυμωμένος ο δολοφόνος της Καρολάιν επειδή άλλαξαν το επίθετο στη κόρη του

Μετά από το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο Μπάμπης Αναγωνστόπουλος, σύμφωνα με συγκρατούμενο του, θύμωσε όταν έμαθε πως οι γονείς της Καρολάιν θα αλλάξουν επίθετο στην μικρή Λυδία.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θυμωμένος ο δολοφόνος της Καρολάιν επειδή άλλαξαν το επίθετο στη κόρη του

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να εμφανίστηκε θυμωμένος όταν έμαθε πως άλλαξαν το επίθετο στην κόρη του.

Πιο συγκεκριμένα η οικογένεια της Καρολάιν φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας, αρκετό καιρό μετά από την δολοφονία της κοπέλας με καταγωγή από την Μεγάλη Βρετανία.

Τα νέα φαίνεται να τα έμαθε ο πιλότος μέσα στις φυλακές από τα μέσα ενημέρωσης και να μην το δέχθηκε με τον πλέον ψύχραιμο τρόπο.

Στον ΑΝΤ1 έδωσε τις πληροφορίες ένας συγκρατούμενος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Πιο συγκεκριμένα είπε πως ο πιλότος δεν περίμενε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, μετά από την απόσυρση των γονιών του, από το αίτημα για την επιμέλεια της κόρης του.

Ο συγκρατούμενος του τόνισε ακόμα πως ο δολοφόνος της Καρολάιν σύμφωνα με την δική του ομολογία, είναι καταρρακωμένος. Επειδή αγαπάει πολύ την κόρη του και θέλει η μικρή να έχει το όνομα του.

Το όλο θέμα συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο και όπως έγραψε χθες το Sportime, θέλουν να κάνουν ντοκιμαντέρ για την δολοφονία και ζητούν άδεια από τον Αναγνωστόπουλο.

Με τον ίδιο πάντως να παρουσιάζεται αρνητικός σε αυτήν την προοπτική, παρά τις προσπάθειες του Βρετανού παραγωγού να τον πείσει για το αντίθετο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θυμωμένος ο δολοφόνος της Καρολάιν επειδή άλλαξαν το επίθετο στη κόρη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.