ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ – Έστειλαν την κάρτα μνήμης στην Κίνα!

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και θρίλερ με την κάρτα μνήμης του σπιτιού. Τη στέλνουν στην Κίνα!
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ – Έστειλαν την κάρτα μνήμης στην Κίνα!

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί τις αρχές καθώς εξετάζονται πολλά ενδεχόμενα γύρω από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι έρευνες για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο συνεχίζονται.

Οι ερευνητές της ασφάλειας περίμεναν τα αποτελέσματα από την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να καταλήξουν στο εάν η αφάιρεσή της έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία.

Εάν αποδειχθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν τη δολοφονία της συζύγου του τότε ενισχύεται το σενάριο του εκ προμελέτης εγκλήματος.

Ωστόσο, η τροπή που πήραν τα πράγματα είναι διαφορετική καθώς σύμφωνα με τον Alpha οι επιτελείς της ασφάλειας δεν κατέληξαν ακόμη στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα. Έτσι λοιπόν δεν μπορούν να απαντήσουν στον ανακριτή για το πότε ο 34χρονος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.

Ετσι, πάρθηκε η απόφαση τα στοιχεία αυτά από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ – Έστειλαν την κάρτα μνήμης στην Κίνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.