ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι είπε ο πατέρας της Καρολάιν μόλις είδε πρώτη φορά τον πιλότο

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail προχώρησε ο πατέρας της Καρολάιν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι είπε ο πατέρας της Καρολάιν μόλις είδε πρώτη φορά τον πιλότο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail  προχώρησε ο πατέρας της Καρολάιν.

Ιδού τι είπε ο πατέρας της Καρολάιν για τη γνωριμία της κόρης του με τον πιλότο:

«Τον περισσότερο χρόνο της τον περνούσε στο διάβασμα για τις Πανελλήνιες. Ήταν έκπληξη όταν είπε πως ήθελε να πάει διακοπές στην Πορτογαλία.

Εντυπωσιάστηκα αρκετά, όπως και η Σούζαν. Φαινόταν ήσυχος, ντροπαλός και με αυτοπεποίθηση. Και παρόλο που ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερος από την Καρολάιν, δεν φαινόταν ιδιαίτερα η διαφορά τους».

Μετά το γάμο, η Σούζαν πήγε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά της Αθήνας, όπως αναφέρει ο 78χρονος και δεν έδειχναν να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Στη συνέχεια, όταν η Λυδία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020, ο Μπάμπης και η Καρολάιν επέστρεψαν στο πατρικό της για να δουν οι γονείς της το εγγόνι τους».

Περιγράφοντας τις στιγμές της κηδείας της κόρης του, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε: «Ο Μπάμπης δεν συνόδευσε το σώμα της Καρολάιν πίσω στην Αλόννησο για την κηδεία. Ένας συνάδελφός του πιλότος τον έφερε στο νησί. Σπάνια έχω δει ένα τόσο θλιμμένο άτομο, όπως ήταν εκείνη την ημέρα.

Στεκόταν στην εκκλησία κρατώντας τη Λυδία, ήταν μια εικόνα δυστυχίας. Παρά τον πόνο μου, ένιωσα συμπάθεια για εκείνον. Όταν του μίλησα αργότερα, ένιωσα ότι γι’ αυτόν ήταν μια μεγάλη τραγωδία από την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να ανακάμψει. Αποδείχθηκε καλός ηθοποιός».

«Την επόμενη φορά που τον είδα βρισκόμασταν στο μνημόσυνο. Μου χάρισε μια τεράστια φωτογραφία της Καρολάιν από τον γάμο τους στην Πορτογαλία. Ήξερε ότι ήταν η αγαπημένη μου φωτογραφία. Ήταν ακόμα πολύ αναστατωμένος, τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του όταν μιλούσε για την Κάρολαιν», ανέφερε για τη μέρα που οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

 

Διαβάστε ακόμη:

Ο Άρης τον θέλει, αν θέλει και ο Αρίμπας, το deal θα γίνει

Κορονοϊός: 2.562 νέα κρούσματα και 7 νέοι θάνατοι

Τούνη – Αλεξάνδρου το… φωνάζουν! Μαζί διακοπές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι είπε ο πατέρας της Καρολάιν μόλις είδε πρώτη φορά τον πιλότο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.