ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει ο Μπάμπης στα περί συνεργού

Οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται και ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είναι κατηγορηματικός στα περί ύπαρξης συνεργού.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει ο Μπάμπης στα περί συνεργού

Οι έρευνες γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται, με τις αρχές να θέλουν να φτάσουν στην πλήρη εξιχνίαση, ψάχνοντας πλέον να βρουν αν τελικά υπήρχε συνεργός.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από την πρώτη στιγμή της ομολογίας του δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η αστυνομία στράφηκε στον συνεργό, ο οποίος πιθανότατα να κατέστρωσε και να βοήθησε μαζί με τον πιλότο στην γυναικοκτονία.

Τα έμπειρα στελέχη των Ανθρωποκτονιών θεωρούν δεδομένο πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά, προκειμένου να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.

Την πόρτα της ΓΑΔΑ περνούν συνεχώς συγγενικά πρόσωπα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει συνεργός από τον στενό του κύκλο.

Ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πάντως, το αρνείται κατηγορηματικά μέσω του δικηγόρου του, τονίζοντας ξανά και ξανά ότι έδρασε μόνος του και σκηνοθέτησε ο ίδιος τα όσα έγιναν μετά τη δολοφονία.

«Υπάρχει άρνηση όσον αφορά από μέρος του εντολέως μου σε αυτό το ζήτημα. Σε καμία περίπτωση ούτε από τη δικογραφία, ούτε από τη μέχρι τώρα έρευνα εν εξελίξει που υπάρχει δεν έχει προκύψει το παραμικρό», τονίζει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεμέδο: Συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: «Ήρθε η ημερομηνία λήξης της Υγείας και της ελευθερίας όλων»

Big Brother : Τι είναι το «λευκό βασανιστήριο» απ’ όπου πήραν την ιδέα για το λευκό δωμάτιο (secret room)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει ο Μπάμπης στα περί συνεργού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.