ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει ο συζυγοκτόνος για γνωριμία του με τον αυτόχειρα επιχειρηματία;

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και δίνει τις δικές του απαντήσεις στα όσα διαδραματίστηκαν από την στιγμή που κρίθηκε προφυλακιστέος.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει ο συζυγοκτόνος για γνωριμία του με τον αυτόχειρα επιχειρηματία;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος συζυγοκτόνος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και δίνει τις δικές του απαντήσεις στα όσα διαδραματίστηκαν από την στιγμή που κρίθηκε προφυλακιστέος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις νέες του δηλώσεις μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος  δεν αναφέρεται στο φρικτό έγκλημα. Δίνει τις δικές του απαντήσεις στα όσα ακούστηκαν από την στιγμή που κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα τη μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο. Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

Ο πιλότος  επιχειρεί να διαψεύσει τους γονείς της Καρολάιν για τα έξοδα της κηδείας. Κάνει λόγο για σκοπιμότητες και υποστηρίζει πως όλο το ποσό, το πλήρωσε ο ίδιος…

«Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ. Εγώ τα πλήρωσα όλα».

Σκοπιμότητες βλέπει και πίσω από τα όσα ακούστηκαν τόσο για ενδεχόμενη σχέση του με τον επιχειρηματία που αυτοκτόνησε πριν από λίγες μέρες, όσο και με τις αναφορές για ταξίδι στη Σούδα, είτε από τον ίδιο, είτε από την άτυχη Καρολάιν με άτομο του αντίθετου φύλου.

Για τον πιλότο τέτοιο ταξίδι δεν έγινε ποτέ. Ανυπόστατες χαρακτηρίζει και τις φήμες για γνωριμία με τον επιχειρηματία, Σταύρο Δογιάκη, που αυτοκτόνησε.

«Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν με τον επιχειρηματία και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα, έχω να πω, πως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρονιά».

Η τελευταία διάψευση του πιλότου, έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα βρετανικής εφημερίδας για το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν… «Την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει τέτοιο ημερολόγιο».

Ο πιλότος συνεχίζει να ενημερώνεται για την κάθε εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση και όπως φαίνεται θα κάνει τις δικές του κινήσεις και τοποθετήσεις στρατηγικής σημασίας, ακόμα και μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: Mega

Διαβάστε επίσης: 

Πέθανε o αδελφός του Χρήστου Δάντη – Ο ηθοποιός Σάββας Αξιώτης

Survivor spoiler 30/6: Οριστικό! Αυτός κερδίζει τον 3ο αγώνα κατάταξης

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Μπάμπα ο Λουτσέσκου-Υπάρχουν ελπίδες για τον Δικέφαλο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει ο συζυγοκτόνος για γνωριμία του με τον αυτόχειρα επιχειρηματία;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.