ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο – Μία γυναίκα περίπου 40 ετών

Το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο – Μία γυναίκα περίπου 40 ετών

Το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα συνεχίζονται.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όπως αναφέρει το Mega, φαίνεται πως υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο στο γάμο του 33χρονου πιλότου με την Καρολάιν, με το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι είχε σχέση – χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν ερωτική, επαγγελματική ή φιλική.

Η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, ενώ από τις αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Από την άλλη, η γυναίκα, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Ο Μπάμπης «ανασταίνει» το σενάριο για άλλους δολοφόνους

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα σενάριο, το οποίο είχε διαψευστεί στην αρχή, έρχεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από πουθενά. Πρόκειται για το ενδεχόμενο εισβολής δολοφόνων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά, σκοτώνοντας την Καρολάιν.

Σύμφωνα πάντα το ρεπορτάζ του MEGA, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.


Διαβάστε επίσης:

Euro 2020 – Στέρλινγκ: «Με βρήκε στο δεξί μου πόδι, ήταν καθαρό πέναλτι»

Survivor 8/7: «Βόμβα» με Βασιλάκο ετοιμάζει ο Ατζούν – Έτοιμος για Άγιο Δομίνικο ο… Bachelor!

Χίος: Μεγάλης έκτασης φωτιά τώρα στο νησί – Εκκενώθηκε το χωριό Κατάβαση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο – Μία γυναίκα περίπου 40 ετών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.