ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τότε ξεκινάει η δίκη – Ποιοι θα παραστούν

Η κρίσιμη στιγμή έφτασε. Ξεκινάει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Ποιοι θα είναι παρόντες;
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τότε ξεκινάει η δίκη – Ποιοι θα παραστούν

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σόκαρε το πανελλήνιο, κάτι που φαίνεται από το ενδιαφέρον που υπάρχει ακόμα και τώρα. Μάλιστα, ήρθε η ώρα για να καθίσει στο εδώλιο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Πριν μερικές ημέρες το όνομά του ήρθε ξανά στην επιφάνεια, καθώς αποκαλύφθηκε πως είχε κινητό μέσα στο κελί, ενώ μέσα από το Sportime διαβάσατε για το ποιους καλούσε.

Η δίκη λοιπόν ορίστηκε για τις 8 Απριλίου, τη στιγμή που τα στοιχεία που επιβαρύνουν τη θέση του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν φαίνεται πως είναι αρκετά.

Η υπερασπιστική γραμμή του θα στηριχθεί σε όσα ανέφερε ο ίδιος τόσο στην προανάκριση και όσο και την ανάκριση. Δηλαδή ότι την σκότωσε, επειδή βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δεν αναμένεται να παραστεί στη δίκη λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά και διότι δεν νιώθει διόλου έτοιμος ψυχολογικά να βρεθεί αντιμέτωπος με τον δολοφόνο της κόρης του.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τότε ξεκινάει η δίκη – Ποιοι θα παραστούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.