ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βγάζει τη λέξη «σύζυγος» από την επιτύμβια στήλη η οικογένεια της Καρολάιν

Δύο αλλαγές σκοπεύει να κάνει να κάνει η οικογένεια της Καρολάιν, στον τάφο της κόρης της στο Κοιμητήριο Αλοννήσου.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βγάζει τη λέξη «σύζυγος» από την επιτύμβια στήλη η οικογένεια της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δύο αλλαγές σκοπεύει να κάνει να κάνει η οικογένεια της Καρολάιν, στον τάφο της κόρης της στο Κοιμητήριο Αλοννήσου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν αποκάλυψαν ότι τις επόμενες κιόλας ημέρες θα γίνουν δύο αλλαγές στον τάφο κοπέλας μετά την ομολογία του συζύγου της ότι εκείνος είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr η χαροκαμένη μητέρα, εδώ και τρεις ημέρες δεν επισκέφθηκε το μνήμα της κόρης της, αφού είναι συγκλονισμένη από την εξέλιξη με την ομολογία που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πως σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την κόρη της και μάνα του παιδιού τους στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα αρχικά, θα αλλάξει η φωτογραφία που έχει επιλεγεί για να κοσμεί το μνημείο και να θυμίζει το άτυχο κορίτσι. Πρόκειται για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον κρυφό γάμο της Κάρολ και του Μπάμπη στην Πορτογαλία.

Στη φωτογραφία η δολοφονημένη γυναίκα είναι ντυμένη νύφη, πράγμα που μετά την δολοφονία από τα χέρια του άνδρα της, κανείς από την οικογένειά της δε θέλει να θυμάται, καθώς αποκαλύπτεται οτι ήταν δυστυχισμένη μέσα σε αυτό τον γάμο.

Το δεύτερο πράγμα που πρόκειται να αλλάξει είναι μία επιτύμβια στήλη, η οποία γράφει «Πολυαγαπημένη μητέρα, σύζυγος και κόρη». Η οικογένειαν προτίθεται να αφαιρέσει τη λέξη «σύζυγος», μιας και εκείνος ήταν που της αφαίρεσε τη ζωή.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δύο αλλαγές σκοπεύει να κάνει να κάνει η οικογένεια της Καρολάιν, στον τάφο της κόρης της στο Κοιμητήριο Αλοννήσου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βγάζει τη λέξη «σύζυγος» από την επιτύμβια στήλη η οικογένεια της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.