ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Δάφνη: Άγριο λιντσάρισμα στον συζυγοκτόνο από τους συγγενείς της 31χρονης στην Ευελπίδων!

Επίθεση από τους συγγενείς της άτυχης 31χρονης συζύγου του, δέχθηκε ο 40χρονος συζυγοκτόνος της Δάφνης.
Έγκλημα στη Δάφνη: Άγριο λιντσάρισμα στον συζυγοκτόνο από τους συγγενείς της 31χρονης στην Ευελπίδων!

Έγκλημα στη Δάφνη: Επίθεση από τους συγγενείς της άτυχης 31χρονης συζύγου του, δέχθηκε ο 40χρονος συζυγοκτόνος της Δάφνης.

Έγκλημα στη Δάφνη: Όλη την Ελλάδα έχει συγκλονήσει ακόμα μία υπόθεση γυναικοκτονίας, με τον 40χρονο άνδρα που δολοφόνησε τη γυναίκα του στη Δάφνη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης όπως έγινε γνωστό ομολόγησε ότι τη σκότωσε την ώρα που κοιμόταν στο διαμέρισμά τους στη Δάφνη.

Ο ίδιος που κατάγεται από την Αλβανία, τόνισε ότι η ζήλεια τον έφτασε σε σημείο να τη σκοτώσει, λέγοντας ότι κατάλαβα πως τον απατούσε.

«Δεν μπορούσα να αντέξω ότι η γυναίκα που αγαπούσα έκανε αυτά που έκανε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς.

«Όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει» φέρεται να ανέφερε στη συνέχεια.

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν, οδηγήθηκε στον ανακριτή στην Ευελπίδων, όπου στον εξωτερικό χώρο του επιτέθηκαν οι συγγενείς της 31χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Βάρχολμ: «Ήταν η κούρσα της ζωής μου» (vid)

Ολυμπιακός: Θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα κόντρα στην Λουντογκόρετς προς τους ομίλους

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από την Ελλάδα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στη Δάφνη: Άγριο λιντσάρισμα στον συζυγοκτόνο από τους συγγενείς της 31χρονης στην Ευελπίδων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.