ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία

Σοκ έχει προκαλέσει το έγκλημα στη Φολέγανδρο και στην κηδεία της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς «ράγισαν» καρδιές.
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία

Σοκ έχει προκαλέσει το έγκλημα στη Φολέγανδρο και στην κηδεία της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς «ράγισαν» καρδιές.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το έγκλημα στη Φολέγανδρο, με την 26χρονη Γαρυφαλλιά να δολοφονείται από τον 30χρονο σύντροφό της.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον τόπο καταγωγής της στο Βέλο Κορινθίας.

Όπως ομολόγησε ο δολοφόνος, έριξε την άτυχη γυναίκα από τα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα, όπου και επήλθε ο πνιγμός.

Στην κηδεία «ράγισαν» καρδιές με συγγενείς και φίλους να αποχαιρετούν την Γαρυφαλλιά αφήνοντας ένα λουλούδι. Μάλιστα, οι συγγενείς της ακολουθούσαν το αυτοκίνητο που μετέφερε τη σορό της κρατώντας πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Παράλληλα, υπήρχαν λευκά μπαλόνια και στεφάνια που βρίσκονταν στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μοιράστηκαν και λευκές μπομπονιέρες.

Συγκλόνισε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσω της κάμερας της ΕΡΤ, ο Γιάννης Τοπαλούδης, ζήτησε την άμεση αυστηροποίηση των ποινών προκειμένου να μην θρηνήσει η ελληνική κοινωνία άλλους θανάτους σαν της κόρης του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αυτά που βιώνουμε εμείς ως οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, εύχομαι να μην τα περάσει κανείς. Και εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτά που περνά κάθε γονιός που χάνει με τόσο άδικο και βάναυσο τρόπο το παιδί του. Για να μην υπάρχει καμιά άλλη Ελένη, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ πρέπει να εναντιωθούμε σε κάθε έναν που προσπαθεί να επιβουλευθεί τα παιδιά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος χτύπησε την Γαρυφαλλιά πριν τη ρίξει στον γκρεμό – Tην Τρίτη η απολογία του

Φολέγανδρος: Οι άνανδροι δολοφόνοι που αφαιρούν ζωές γυναικών, κρύβονται πίσω από κάθε είδους ιδεολογία!

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός από την κόρη του Μαρία στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.