ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Ρόδο: Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι

Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου και ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έκριναν ότι οι δύο κατηγορούμενοι για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, πρέπει να είναι προσωρινά κρατούμενοι
Έγκλημα στη Ρόδο: Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για το έγκλημα στη Ρόδο με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όπως αποφάσισαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας.

Λίγο μετά την απολογία τους και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, αποφασίστηκε ομόφωνα από την τακτική Ανακρίτρια της Ρόδου και του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ότι οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού και συγκεκριμένα ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος ημεδαπός, που δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένη Τοπαλούδη του Ιωάννη, θα είναι προσωρινά κρατούμενοι.

Ρόδος: Την έριξαν στη θάλασσα και γύρισαν σπίτι να καθαρίσουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στη Ρόδο: Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.