ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στην Κέρκυρα – ΣΟΚ: Τους «γάζωσαν» σε μερικά δευτερόλεπτα-Δεν πρόλαβαν ούτε να τραβήξουν το χειρόφρενο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος που έλαβε χώρα στην περιοχή του Χαλικούνα στην Κέρκυρα, με δύο αλλοδαπούς να βρίσκονται νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι άγνωστοι δράστες προκειμένου να υλοποιήσουν το σχέδιο δολοφονίας των δύο αλλοδαπών, χθες το απόγευμα στον Χαλικούνα της Κέρκυρας. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες μέσα...
Έγκλημα στην Κέρκυρα – ΣΟΚ: Τους «γάζωσαν» σε μερικά δευτερόλεπτα-Δεν πρόλαβαν ούτε να τραβήξουν το χειρόφρενο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος που έλαβε χώρα στην περιοχή του Χαλικούνα στην Κέρκυρα, με δύο αλλοδαπούς να βρίσκονται νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι άγνωστοι δράστες προκειμένου να υλοποιήσουν το σχέδιο δολοφονίας των δύο αλλοδαπών, χθες το απόγευμα στον Χαλικούνα της Κέρκυρας. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό τους, στο πάρκινγκ της βίλας που είχαν νοικιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία – Προς εκκένωση χωριό

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας, που μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, και οι δύο έφεραν πολλαπλά τραύματα σε όλο τους στο σώμα, με περισσότερες από δέκα βολίδες ο καθένας, στον λαιμό, στον θώρακα, στα χέρια και τα πόδια. «Τα θύματα δεν πρόλαβαν να τραβήξουν ούτε χειρόφρενο» είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, οποίος διέγνωσε από τα τραύματα πως ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για το διπλό φονικό ήταν υψηλής βλητικής ικανότητας.

Τα ένα από τα θύματα είναι ένας 44χρονος από τη Σερβία και ένας 46χρονος από το Μαυροβούνιο. Όπως αποκαλύπτεται από τα τραύματα που φέρουν, οι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί επίσημα τα στοιχεία των δύο θυμάτων και τα έγγραφα που βρέθηκαν επάνω τους ήταν πλαστά. Πρόκειται για δύο γεροδεμένους άνδρες, αθλητικούς τύπους, που ήταν ντυμένοι πανομοιότυπα. Όλες οι ενδείξεις της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται οδηγούν στο συμπέρασμα του «ξεκαθαρίσματος» λογαριασμών.

Πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο αναφέρουν πως τις σορούς εντόπισε, λίγο μετά τις 19:00, η μασέζ που είχε κληθεί από τους δύο άνδρες για προκαθορισμένο, επαγγελματικό μασάζ, ενώ η οικογένεια που μένει σε διπλανό διαμέρισμα, εκείνη την ώρα φέρεται να απουσίαζε.

«Έμοιαζαν καταπληκτικά μεταξύ τους» επισήμανε ο ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται, εντός της ημέρας, να πάρει αποτυπώματα για να γίνει η ταυτοποίηση.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι οι δράστες του διπλού φονικού γνώριζαν με λεπτομέρεια τις κινήσεις των δύο Βαλκάνιων.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 29 κάλυκες από δύο διαφορετικά διαμετρήματα, ενώ όπλο βρέθηκε και μέσα στο αυτοκίνητο των θυμάτων. Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στην Κέρκυρα – ΣΟΚ: Τους «γάζωσαν» σε μερικά δευτερόλεπτα-Δεν πρόλαβαν ούτε να τραβήξουν το χειρόφρενο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.