ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στην Πάτρα: Ο Δασκαλάκης άδειασε την Πισπιρίγκου

Παίρνει αποστάσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης που ουσιαστικά τόνισε τα «αδιάσειστα στοιχεία» που υπάρχουν εναντίον της
Έγκλημα στην Πάτρα: Ο Δασκαλάκης άδειασε την Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (6/4) στο γραφείο της ανακρίτριας αφού πρώτα άκουσε τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου.

Ο Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή σε μια υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο και θα μνημονεύεται ως η απόλυτη κτηνωδία για πολλά χρόνια, βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται το θέμα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ποια είναι η ουσία; Ότι ο Δασκαλάκης κατά την έξοδό του από το γραφείο της ανακρίτριας ουσιαστικά «άδειασε» την εν διαστάσει σύζυγό του και τελικά βρέθηκε στην απέναντι πλευρά.

Τι εννοούμε; Με όσα είπε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί, ουσιαστικά ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου κάνοντας λόγο για «αδιάσειστα στοιχεία» σε μια δήλωση πολύ προσεκτική (προφανώς «προετοιμασμένη» από το δικηγόρο του).

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας των τριών παιδιών.

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι έχει κάνει κάτι, ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» συμπλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι «τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα».

Ο δικηγόρος του τόνισε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργειας. Ακόμα μια ένδειξη για το «άδειασμα» της πρώην συντρόφου του.

Παράλληλα ο Δασκαλάκης υπογράμμισε ότι «επικοινώνησε μόλις την πρώτη μέρα, αλλά όχι τις υπόλοιπες καθώς δεν απάντησε στις κλήσεις» για την Ρούλα Πισπιρίγκου και πρόσθεσε ότι δεν έχει κάνει αίτηση διαζυγίου τουλάχιστον τώρα.

«Δε μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η αίτηση διαζυγίου αλλά να λάμψει η αλήθεια για τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα διέψευσε κατηγορηματικά όσα είχαν ακουστεί περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στην Πάτρα: Ο Δασκαλάκης άδειασε την Πισπιρίγκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα