ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στον Βόλο: Συνελήφθη 34χρονος για την φριχτή δολοφονία

Στην σύλληψη ενός 34χρονου άνδρα για το φριχτό έγκλημα στον Βόλο προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Έγκλημα στον Βόλο: Συνελήφθη 34χρονος για την φριχτή δολοφονία

Έγκλημα στον Βόλο: Ένας 34χρονος άνδρας συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. για το στυγερό έγκλημα στον Βόλο με θύμα έναν 47χρονο άνδρα που δολοφονήθηκε με μαχαιριές και σφυριές.

Η Αστυνομία η οποία βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την δολοφονία, προχώρησε στην σύλληψη του 34χρονου καθώς από την αστυνομική έρευνα, το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο πήγα σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα και έναν φίλο του.

Εκεί ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία (πιθανόν για διαφορές που είχαν για θέματα ναρκωτικών), τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με άλλο όργανο.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στον Βόλο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την δολοφονία βλέπει η Αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Σοκ άνδρας σκότωσε σκύλο με μαχαίρι – Συνελήφθη από τις Αρχές

Τζορτζεβιτς: Αγαπημένη ομάδα του είναι πλέον ο… Παναθηναϊκός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στον Βόλο: Συνελήφθη 34χρονος για την φριχτή δολοφονία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.