ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματολόγος-Γλυκά Νερά: «Καλός ηθοποιός ο πιλότος»

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μίλησε ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος.
Εγκληματολόγος-Γλυκά Νερά: «Καλός ηθοποιός ο πιλότος»

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μίλησε ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ., Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του πιλότου.

Όπως είπε, το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. «Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί την σκότωσε», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσαν και οι δύο ψυχολόγο.

Παράλληλα, τόνισε ότι τον «πρόδωσε» η γλώσσα του σώματος. «Τα μάτια του έλεγαν άλλα από αυτά που έλεγε ο ίδιος. Ήταν θέμα χρόνου να ηρεμήσει η ψυχή της Καρολάιν αλλά και η μητέρα της που ζητούσε απαντήσεις», τόνισε.

Ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο «καλό ηθοποιό» που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έφυγε από την Ευελπίδων ο δολοφόνος – Την Τρίτη η απολογία του

Μητέρα Καρολάιν: «Δεν θέλω να ξέρω ποιος είναι ο δολοφόνος»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σκυλάκι που έπνιξε ο Μπάμπης (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εγκληματολόγος-Γλυκά Νερά: «Καλός ηθοποιός ο πιλότος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.