ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eγκλωβισμένοι σε δύο αμαξοστοιχίες στην Οινόη – Τους είπαν να πιουν νερό από το χιόνι

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο βγαίνουν στην δημοσιότητα απίστευτες ιστορίες εξ' αιτίας της κακοκαιρίας!
Eγκλωβισμένοι σε δύο αμαξοστοιχίες στην Οινόη – Τους είπαν να πιουν νερό από το χιόνι

Διαβάσατε νωρίτερα στο Sportime για την αποζημίωση 1.000 ευρώ στους επιβάτες Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Πόσο όμως αξίζουν άνθρωποι οι οποίοι έμειναν περισσότερες από 17 ώρες χωρίς νερό και φαγητό, με τις ιστορίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας να αγγίζουν τα όρια της παράνοιας;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλύπτει την ανικανότητα με παροχές, τη στιγμή οι περίπου 300 επιβάτες τρένου έζησαν έναν απόλυτο Γολγοθά.

Όπως αναφέρει το tirnavospress.gr, οι επιβάτες δύο αμαξοστοιχιών παρέμεναν εγκλωβισμένοι από χθες το μεσημέρι σε δύο αμαξοστοιχίες τις 55 και 56 στο Λιανοκλάδι.

Οι αμαξοστοιχίες ακινητοποιήθηκαν λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού στην Οινόη, ενώ οι ίδιοι δηλώνουν αγανακτισμένοι μιας και τους άφησαν μέσα στο κρύο και χωρίς καμία ενημέρωση από τον ΟΣΕ.

Μάλιστα – όπως καταγγέλλουν – όταν ρωτούσαν τους ανθρώπους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που βρισκόντουσαν στο σταθμό τι να κάνουν, τους έλεγαν να… πιουν χιόνι και να χτυπήσουν στα γύρω σπίτια για τουαλέτα και τρόφιμα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eγκλωβισμένοι σε δύο αμαξοστοιχίες στην Οινόη – Τους είπαν να πιουν νερό από το χιόνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.