ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eκάλη: Αγριογούρουνα έφτασαν στις αυλές των σπιτιών – Σκάβουν και τρώνε τα πάντα

Για ακόμη μία φορά αγριογούρουνα κάνουν την εμφάνισή τους στις αυλές των σπιτιών.
Eκάλη: Αγριογούρουνα έφτασαν στις αυλές των σπιτιών – Σκάβουν και τρώνε τα πάντα

Το πρόβλημα με τα αγριογούρουνα φαίνεται πως συνεχίζεται καθώς αυτή τη φορά στην Εκάλη εθεάθησαν 3 αγριογούρουνα να κάνουν αμέριμνα τη βόλτα τους τρώγοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους και αδιαφορώντας για τις κάμερες και τα… φώτα της δημοσιότητας.

Λίγες μόνο ημέρες πριν τα αγριογούρουνα είχαν φτάσει μέχρι την εθνικό οδό Αθηνών – Λαμίας με τον κίνδυνο κάποιο αμάξι να πέσει πάνω τους να τρομάζει. Στην Εκάλη από την άλλη η εμφάνισή τους έχει γίνει πλέον κάτι συνηθισμένο. Τα άγρια ζώα στην αναζήτηση τροφής φαίνεται πως κατεβαίνουν όλο και πιο νότια.

Ένα βίντεο το οποίο ανέβηκε στο Twitter δείχνει 3 αγριογούρουνα να περιφέρονται σε κήπο σπιτιού στην Εκάλη βοσκώντας το γρασίδι και τρώγοντας ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Ο χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο αναρωτιέται για πόσο μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και αν θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη να διευθετηθεί το θέμα. Εξάλλου παρά την ήμερη συμπεριφορά τους μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για άγρια ζώα τα οποία μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξουν συμπεριφορά αν νιώθουν ότι απειλούνται.

Δείτε επίσης:

Τουρκία: Οι Τούρκοι προωθούν τον καφέ ως δικό τους, με βίντεο στα ελληνικά – Ποιος ο λόγος (vid)

Τηλεθέαση: Στα ίσα Μουντιάλ και Σασμός – Τι έκαναν Γη της ελιάς Μαύρο Ρόδο

Μίλτος Πασχαλίδης & Γιάννης Κότσιρας: «Βαριές κουβέντες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eκάλη: Αγριογούρουνα έφτασαν στις αυλές των σπιτιών – Σκάβουν και τρώνε τα πάντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.