ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου ο συζύγος της γυναίκας που πέθανε μετά τον εμβολίασμό με AstraZeneca

O σύζυγος της γυναίκας που πέθανε έκανε την δεύτερη δόση από το εμβόλιο της AstraZeneca και μίλησε για το όλο περιστατικό
Έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου ο συζύγος της γυναίκας που πέθανε μετά τον εμβολίασμό με AstraZeneca

O σύζυγος της γυναίκας που πέθανε έκανε την δεύτερη δόση από το εμβόλιο της AstraZeneca και μίλησε για το όλο περιστατικό.

Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας, η οποία έφυγε από την ζωή μία εβδομάδα μετά από την χορήγηση της με το εμβόλιο της AstraZeneca, έκανε το εμβόλιο.

Πιο συγκεκριμένα εμβολιάστηκε για δεύτερη φορά, με το εμβόλιο της Pfizer, με σκοπό όπως τόνισε και ο ίδιος να δώσει το παράδειγμα υπέρ του εμβολιασμού.

Πιο συγκεκριμένα είπε στο Mega πως χθες έκανε το εμβόλιο της Pfizer, για να περάσει το μήνυμα για το κοινό καλό, όπως το ήθελε και η γυναίκα του.

Πρέπει ο κόσμος να ακούει την επιστήμη. Παρόλα αυτά η πράξη του δεν απαλλάσσει όποιους έχουν ευθύνη για τον θάνατο της γυναίκας του. Η γυναίκα του έχασε την ζωή της σύμφωνα με τον σύζυγο της, επειδή πάρθηκε μία λάθος απόφαση.

Να χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 60 ετών. Αυτός όμως ζήτησε να κάνει της Pfizer για να περάσει το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Μάλιστα η Γλυκερία όπως έκανε γνωστό δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Ο ίδιος είχε κάνει την πρώτη δόση του Pfizer την ίδια μέρα που η ίδια έκανε το AstraZeneca.

Ο ίδιος ζήτησε να αλλάξει εμβόλιο, καθώς είχε εμφανίσει παρενέργειες, όπως εξανθήματα, έντονη κούραση και μυαλγίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός εμβόλια: Πόσο επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εκπληκτική Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ με ανατροπή!

Αυτός παίρνει τη θέση του Κώστα Τσουρού δίπλα στη Ναταλία Γερμανού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου ο συζύγος της γυναίκας που πέθανε μετά τον εμβολίασμό με AstraZeneca», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.