ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΕΠΥ: Σε αυξημένη ετοιμότητα και τα εφημερεύοντα νοσοκομεία του ΕΣΥ της Αττικής – Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Η ετοιμότητα των ως άνω νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου
ΕΚΕΠΥ: Σε αυξημένη ετοιμότητα και τα εφημερεύοντα νοσοκομεία του ΕΣΥ της Αττικής – Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Ενώ συνεχίζουν κανονικά να τελούν υπό καθεστώς πλήρους ετοιμότητας τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και τα περιφερειακά ιατρεία του ΕΣΥ, αρμοδιότητας της 2ης (μόνο για τα νησιά του Αιγαίου), της 5ης, της 6ης και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), λόγω των πολύ ακραίων καιρικών φαινομένων, τα οποία πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας Νίκος Παπαευσταθίου (φωτό) έχει δώσει επίσης εντολή να τεθούν από το πρωί του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου υπό καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας και τα εφημερεύοντα νοσοκομεία του ΕΣΥ της Αττικής, αρμοδιότητας της 1ης και της 2ης (ΥΠΕ).

Η ετοιμότητα των ως άνω νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ενώ, ανάλογα με την εξέλιξη των πολύ ακραίων καιρικών φαινομένων, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τεθούν σε πλήρη ετοιμότητα και τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και τα περιφερειακά ιατρεία του ΕΣΥ, αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ.

Πηγή: healthview.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΚΕΠΥ: Σε αυξημένη ετοιμότητα και τα εφημερεύοντα νοσοκομεία του ΕΣΥ της Αττικής – Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.