ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου: Το «ευχαριστώ» στην εκκλησία

Τι συζήτησε ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος
Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου: Το «ευχαριστώ» στην εκκλησία

Εκκλησία: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τη στάση του κλήρου αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ευχήθηκε Καλή Ανάσταση στον Αρχιεπίσκοπο, ενώ τον ρώτησε πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τον ενημέρωσε ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και ότι θα λειτουργήσει κανονικά από τη Μεγάλη Πέμπτη (16/4) στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού και ευχαρίστησε την Εκκλησία για τη σημαντική βοήθειά της στη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Ο Αρχιεπίσκοπος, από την πλευρά του, επεσήμανε ότι ο κλήρος βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της Πολιτείας για όλα τα ζητήματα εθνικής σημασίας, ενώ στην προκειμένη, αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων των συμπολιτών μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου: Το «ευχαριστώ» στην εκκλησία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.