ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκλησίες: Άνοιξαν για ατομική λατρεία-Μάσκες και σε… απόσταση οι πιστοί (video)

Άνοιξαν σήμερα οι εκκλησίες για ατομική λατρεία στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων κατά του κορονοϊού. Στους περισσότερους ναούς έχουν τοποθετηθεί οι καρέκλες σε απόσταση μεταξύ τους ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός των πιστών, ενώ όσοι σήμερα πήγαν να ανάψουν κεράκι στις εκκλησίες φορούσαν μάσκες και γάντια. Η εικόνα μέσα στις εκκλησίες είναι διαφορετική...
Εκκλησίες: Άνοιξαν για ατομική λατρεία-Μάσκες και σε… απόσταση οι πιστοί (video)

Άνοιξαν σήμερα οι εκκλησίες για ατομική λατρεία στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Στους περισσότερους ναούς έχουν τοποθετηθεί οι καρέκλες σε απόσταση μεταξύ τους ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός των πιστών, ενώ όσοι σήμερα πήγαν να ανάψουν κεράκι στις εκκλησίες φορούσαν μάσκες και γάντια.

Η εικόνα μέσα στις εκκλησίες είναι διαφορετική από εκείνη που γνωρίζαμε.

Η κανονικότητα θα επανέλθει στις 18 Μαΐου όταν θα μπορούν οι πιστοί να παρακολουθούν με αποστάσεις πάντα, τις λειτουργίες, ενώ θα γίνονται και τα μυστήρια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκκλησίες: Άνοιξαν για ατομική λατρεία-Μάσκες και σε… απόσταση οι πιστοί (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.