ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό

Εκλογές 2019: Μετ'εμποδίων διεξάγεται η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.
Εκλογές 2019:  Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό

Εκλογές 2019: Μετ’εμποδίων διεξάγεται η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Όλη η Ελλάδα την Κυριακή καλείται και πάλι στις κάλπες, αυτή τη φορά για να εκλέξει τον επόμενη Πρωθυπουργό και την επόμενη κυβέρνηση της χώρας.

Η Τροχαία είναι επί ποδός για τη μετακίνηση των ψηφοφόρων για τις Εκλογές 2019.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το korinthostv.gr αποτυπώνουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου, ανήμερα των εθνικών εκλογών, ημέρα που οι Έλληνες ψηφοφόροι σπεύδουν να φτάσουν στον προορισμό τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Μια ανάσα πριν από τις Εκλογές 2019 και υπενθυμίζεται πως χωρίς να καταβάλουν διόδια διέρχονται, ήδη από τις 12:00 του Σαββάτου και μέχρι τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, οι πολίτες σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους προς τον τόο όπου ψηφίζουν.

Εκλογές 2019: Μάθε που ψηφίζεις 

Συνιστάται προς τους εκλογείς να αναζητήσουν το εκλογικό τους τμήμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr), στην ειδική εφαρμογή.

Η να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, έως και την Κυριακή, από τις 09:00 έως τις 19:00.

Προκειμένου να επιβεβαιώσουν το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την προσεχή Κυριακή.

Επισημαίνεται ότι για τη διευκόλυνση των εκλογέων, προτείνεται πρώτα η χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής «Μάθε που ψηφίζεις».

Και μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν δυσκολία να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία ενημέρωσης των πολιτών.

Ώστε να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν.

Οι ψηφοφόροι μπορούν να δουν σε ποιο εκλογικό τμήμα θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο «ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ», τη νέα online εφαρμογή του ΥΠΕΣ.

Τα νέα εκλογικά τμήματα αναρτήθηκαν στο «Μάθε που Ψηφίζεις» και οι εκλογείς μπορούν να δουν που θα πρέπει να πάνε για να ψηφίσουν.

Από την υποχρεωτική άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαλλάσσονται νόμιμα όσοι την ημέρα της ψηφοφορίας θα βρίσκονται στο εξωτερικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.