ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή

H Σεμίνα Διγένη φαίνεται να κερδίζει τη μάχη στις Ευρωεκλογές, καθώς στο 73% της ενσωμάτωσης είναι στη δεύτερη θέση με 2.000 ψήφους. 
Εκλογές 2019: Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή

H Σεμίνα Διγενή κερδίζει τη μάχη στις Ευρωεκλογές, καθώς στο 73% της ενσωμάτωσης (που φαίνεται στα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου) είναι στην 3η θέση, όμως όσο εξελίσσεται η διαδικασία στα πρωτοδικεία φαίνεται πως περνά στη 2η, η οποία την οδηγεί στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσεται η μάχη των σταυρών σε ό,τι αφορά τις Ευρωεκλογές.

Η Σεμίνα Διγενή αυτή τη στιγμή έχει περάσει στην δεύτερη θέση με 2.000 ψήφους περισσότερες από τον τρίτο.

Η ίδια είχε δηλώσει για την απόφασή της να πολιτευθεί με το ΚΚΕ στον χαιρετισμό της στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές.

Όσα είπε η Σεμίνα Διγενή:

«Πριν πω οτιδήποτε, θα ήθελα να πω ότι αυτά που πρόκειται να σας πω και την απόφασή μου να είμαι εδώ, την αφιερώνω στα παιδιά μου και στη νεότερη υποψήφια του Κόμματος εδώ.

Αν με μια κουβέντα έπρεπε να απαντήσω στην ερώτηση “γιατί με το ΚΚΕ;”, θα έλεγα δύο πράγματα: Γιατί επιλέγω να είμαι με τους έντιμους και γιατί θέλω να επιστρέψω εκεί από όπου ξεκίνησα, από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Είμαι κι εγώ ένα από τα παιδιά της ΚΝΕ, όπως έλεγε και ο Ρίτσος, μιας ΚΝΕ δυνατής και ατρόμητης – όπως είναι και τώρα η ΚΝΕ – μ’ ένα Κόμμα που ήθελε τους νέους ανθρώπους να είναι δυνατά μέσα στο παιχνίδι και μέσα στη ζωή και όχι απλοί θεατές και πολιτικά αθύρματα σε όλα αυτά που συνέβαιναν γύρω τους, και βεβαίως να μην παρακολουθούν απλώς τους άλλους να τους καταστρέφουν τη ζωή, το παρόν και το μέλλον τους.

Είμαι εδώ όπως πάντα

Είμαι εδώ, όπως ήμουν πάντα, κι αυτοί που πρέπει να το ξέρουν αυτό, το ξέρουν. Τώρα όμως είμαι πιο δυναμικά, πιο ουσιαστικά ελπίζω, και σίγουρα περήφανα!

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, γιατί θέλω να συνυπάρξω με όλους αυτούς που πάνε κόντρα στο ρεύμα, που δεν παραμυθιάζονται με λαϊκίστικα τερτίπια, επικοινωνιακά φληναφήματα και απορρίπτουν όλους αυτούς τους σύγχρονους φαιδρούς κι επικίνδυνους Καλοχαιρέτες.

Επιλέγω να είμαι μ’ αυτούς που δεν έκαναν ποτέ πίσω, δεν είπαν ποτέ ψέματα και δεν ενεπλάκησαν σε σκοτεινά και βρώμικα παιχνίδια.

Επιλέγω να είμαι με τους τίμιους. Μαζί μ’ αυτούς που πάντα με έκαναν να πιστεύω ότι “αφού το δίκιο είναι με το μέρος μας, δεν μπορεί παρά ο κόσμος αυτός να αλλάξει, και θα αλλάξει”.

Μ’ αυτούς που από την πρώτη στιγμή είχαν το θάρρος να αναδείξουν με επιχειρήματα τον αντιλαϊκό, τον ταξικό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αν δεν ήταν το ΚΚΕ, αν δεν έλεγε αυτά που έλεγε, όπως τα έλεγε κάθε φορά, ο λαός και οι εργαζόμενοι θα είχαν πλήρη μεσάνυχτα για όλα αυτά που σχεδιάζονταν σε βάρος του, τα σχέδια, τις Συνθήκες, τις αποφάσεις.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.