ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή

H Σεμίνα Διγένη φαίνεται να κερδίζει τη μάχη στις Ευρωεκλογές, καθώς στο 73% της ενσωμάτωσης είναι στη δεύτερη θέση με 2.000 ψήφους. 
Εκλογές 2019: Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή

H Σεμίνα Διγενή κερδίζει τη μάχη στις Ευρωεκλογές, καθώς στο 73% της ενσωμάτωσης (που φαίνεται στα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου) είναι στην 3η θέση, όμως όσο εξελίσσεται η διαδικασία στα πρωτοδικεία φαίνεται πως περνά στη 2η, η οποία την οδηγεί στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσεται η μάχη των σταυρών σε ό,τι αφορά τις Ευρωεκλογές.

Η Σεμίνα Διγενή αυτή τη στιγμή έχει περάσει στην δεύτερη θέση με 2.000 ψήφους περισσότερες από τον τρίτο.

Η ίδια είχε δηλώσει για την απόφασή της να πολιτευθεί με το ΚΚΕ στον χαιρετισμό της στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές.

Όσα είπε η Σεμίνα Διγενή:

«Πριν πω οτιδήποτε, θα ήθελα να πω ότι αυτά που πρόκειται να σας πω και την απόφασή μου να είμαι εδώ, την αφιερώνω στα παιδιά μου και στη νεότερη υποψήφια του Κόμματος εδώ.

Αν με μια κουβέντα έπρεπε να απαντήσω στην ερώτηση “γιατί με το ΚΚΕ;”, θα έλεγα δύο πράγματα: Γιατί επιλέγω να είμαι με τους έντιμους και γιατί θέλω να επιστρέψω εκεί από όπου ξεκίνησα, από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Είμαι κι εγώ ένα από τα παιδιά της ΚΝΕ, όπως έλεγε και ο Ρίτσος, μιας ΚΝΕ δυνατής και ατρόμητης – όπως είναι και τώρα η ΚΝΕ – μ’ ένα Κόμμα που ήθελε τους νέους ανθρώπους να είναι δυνατά μέσα στο παιχνίδι και μέσα στη ζωή και όχι απλοί θεατές και πολιτικά αθύρματα σε όλα αυτά που συνέβαιναν γύρω τους, και βεβαίως να μην παρακολουθούν απλώς τους άλλους να τους καταστρέφουν τη ζωή, το παρόν και το μέλλον τους.

Είμαι εδώ όπως πάντα

Είμαι εδώ, όπως ήμουν πάντα, κι αυτοί που πρέπει να το ξέρουν αυτό, το ξέρουν. Τώρα όμως είμαι πιο δυναμικά, πιο ουσιαστικά ελπίζω, και σίγουρα περήφανα!

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, γιατί θέλω να συνυπάρξω με όλους αυτούς που πάνε κόντρα στο ρεύμα, που δεν παραμυθιάζονται με λαϊκίστικα τερτίπια, επικοινωνιακά φληναφήματα και απορρίπτουν όλους αυτούς τους σύγχρονους φαιδρούς κι επικίνδυνους Καλοχαιρέτες.

Επιλέγω να είμαι μ’ αυτούς που δεν έκαναν ποτέ πίσω, δεν είπαν ποτέ ψέματα και δεν ενεπλάκησαν σε σκοτεινά και βρώμικα παιχνίδια.

Επιλέγω να είμαι με τους τίμιους. Μαζί μ’ αυτούς που πάντα με έκαναν να πιστεύω ότι “αφού το δίκιο είναι με το μέρος μας, δεν μπορεί παρά ο κόσμος αυτός να αλλάξει, και θα αλλάξει”.

Μ’ αυτούς που από την πρώτη στιγμή είχαν το θάρρος να αναδείξουν με επιχειρήματα τον αντιλαϊκό, τον ταξικό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αν δεν ήταν το ΚΚΕ, αν δεν έλεγε αυτά που έλεγε, όπως τα έλεγε κάθε φορά, ο λαός και οι εργαζόμενοι θα είχαν πλήρη μεσάνυχτα για όλα αυτά που σχεδιάζονταν σε βάρος του, τα σχέδια, τις Συνθήκες, τις αποφάσεις.

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Eurovision – Κλαυδία: H «Αστερομάτα» χωρά μέσα της ολάκερη την Ελλάδα – Αυτή που κληρονομήσαμε, κι εκείνη που ποθούμε

Eurovision – Κλαυδία: H «Αστερομάτα» χωρά μέσα της ολάκερη την Ελλάδα – Αυτή που κληρονομήσαμε, κι εκείνη που ποθούμε

Η ανατριχίλα που προκάλεσε η «Αστερομάτα» στον καθένα, είναι ο επαναπατρισμός στις αξίες που δεν συνειδητοποιούσαμε πόσο μας λείπουν

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ασχολείται με… βραχιολάκια ενώ δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Γεωργιάδης: «Είσαι έμπορος υγείας και ανεπιθύμητος» του φώναζαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Ασχολείται με… βραχιολάκια ενώ δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Γεωργιάδης: «Είσαι έμπορος υγείας και ανεπιθύμητος» του φώναζαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν για την υποστελέχωση του νοσοκομείου και ο Γεωργιάδης τους έλεγε ότι πρέπει να του πουν και... ευχαριστώ

Κοινωνία
Κοινωνία: Ξεφτίλα: Η Ακρόπολη είχε αθλητικά παπούτσια για «σπόνσορα»! – Για «drone show» των 380 ευρώ γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι και το ΥΠΠΟ δεν γνώριζε τίποτα!

Ξεφτίλα: Η Ακρόπολη είχε αθλητικά παπούτσια για «σπόνσορα»! – Για «drone show» των 380 ευρώ γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι και το ΥΠΠΟ δεν γνώριζε τίποτα!

Παπούτσι «πατούσε» την Ακρόπολη - Αντί να απολογηθεί για το αίσχος, το ΥΠΠΟ απειλεί με μηνύσεις - Με ευτελές ποσό δόθηκε η άδεια για το «show» από επιτροπή που υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών!

Κοινωνία
ExtraTime: Το πιο σαδιστικό όργανο βασανιστηρίου της Ευρώπης το κατέστρεψε η Αγία Αικατερίνη!

Το πιο σαδιστικό όργανο βασανιστηρίου της Ευρώπης το κατέστρεψε η Αγία Αικατερίνη!

Δεμένοι σε έναν ξύλινο τροχό, με τα άκρα τεντωμένα και τα κόκαλα να θρυμματίζονται – ο τροχός του μαρτυρίου ήταν μια δημόσια επίδειξη τρόμου. Και όμως, μια γυναίκα, μια Αγία, στάθηκε απέναντί του.

ExtraTime
Κοινωνία: Σάλος με τη «μουλωχτή» τροπολογία Φλωρίδη που ανοίγει παράθυρο για «οικογενειακές» offshore εταιρείες πολιτικών

Σάλος με τη «μουλωχτή» τροπολογία Φλωρίδη που ανοίγει παράθυρο για «οικογενειακές» offshore εταιρείες πολιτικών

Τροπολογία αίσχους που πέρασε νύχτα στη Βουλή, ανοίγει δρόμο για διακίνηση μαύρου χρήματος μέσω συγγενών πρώτου βαθμού!

Κοινωνία
Κοινωνία: Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους πλούσιους: Χρέη 13 δισ. στο δημόσιο έχουν οι τράπεζες, αλλά η κυβέρνηση τα χαρίζει και κυνηγά τον φορολογούμενο πολίτη

Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους πλούσιους: Χρέη 13 δισ. στο δημόσιο έχουν οι τράπεζες, αλλά η κυβέρνηση τα χαρίζει και κυνηγά τον φορολογούμενο πολίτη

Με τις πλάτες της κυβέρνησης, μέσω του «αναβαλλόμενου φόρου» οι 4 συστημικές τράπεζες απολαμβάνουν ένα σκανδαλώδες πλαίσιο «φοροδιαφυγής»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Ξέσπασμα από τον πατέρα της Ελπίδας, Χρήστο Χούπα – «Το πόρισμα Καρώνη αγοράστηκε κατά παραγγελία»

Τέμπη: Ξέσπασμα από τον πατέρα της Ελπίδας, Χρήστο Χούπα – «Το πόρισμα Καρώνη αγοράστηκε κατά παραγγελία»

«Ρίχνουν άπλετο σκοτάδι με κάθε κίνησή τους - Δικαίωση για εμένα είναι να πάει ο Κώστας Καραμανλής στη φυλακή»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πατέρας Ανανίας Κουστένης: 4 χρόνια από την κοίμηση του φωτισμένου Γέροντα των Εξαρχείων

Πατέρας Ανανίας Κουστένης: 4 χρόνια από την κοίμηση του φωτισμένου Γέροντα των Εξαρχείων

Ο πατέρας Ανανίας Κουστένης ήταν ένας «αναρχικός» του Θεού που ακτινοβολούσε λεβεντιά και φως ελληνορθοδοξίας

Κοινωνία
Ελληνοτουρκικά: Ο σεισμός στην Κάσο συνδέεται με τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Τουρκία; Οι ειδικοί απαντούν

Ο σεισμός στην Κάσο συνδέεται με τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Τουρκία; Οι ειδικοί απαντούν

Καθησυχαστικοί οι επιστήμονες για τα 6,1 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Κάσου – Καμία σύνδεση με τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά