ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών την 1η Ιουλίου

Εκλογές 2019: Για την Δευτέρα, 1η Ιουλίου προσδιορίσθηκε το ντιμπέιτ των πέντε πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε πριν από λίγο η διακομματική επιτροπή που συνεδρίασε  στο υπουργείο Εσωτερικών. 
Εκλογές 2019: Ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών την 1η Ιουλίου

Εκλογές 2019: Για την Δευτέρα, 1η Ιουλίου προσδιορίσθηκε το ντιμπέιτ των πέντε πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η διακομματική επιτροπή που συνεδρίασε  στο υπουργείο Εσωτερικών. 

Την 1η Ιουλίου θα γίνει το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, στο ραδιομέγαρο της ΕΡT.

Σε αυτό θα μετέχουν οι κύριοι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Κουτσούμπας, Λεβέντης και η κυρία Γεννηματά. Ουσιαστικά δηλαδή, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων που μετέχουν τώρα στο κοινοβούλιο.

Παράλληλα, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης να είναι παρών στο debate ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Προχώρησαν σε ένσταση τόσο η ΝΔ όσο και το ΚΚΕ, με το επιχείρημα ότι ο κανόνας είναι να μετέχουν μόνο τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή στη σχετική τηλεοπτική συζήτηση. Με τις ενστάσεις συμφώνησαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και η Ένωση Κεντρώων.

Συντονίστρια θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ και ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσσιώνη (Σκάι), Έλλη Στάη (Open), Μάρα Ζαχαρέα (Star) και Νίκος Χατζηνικολάου (ΑΝΤ1).

Εκλογές 2019: Νέο προβάδισμα της Ν.Δ. σε δημοσκόπηση

Νέο προβάδισμα της Ν.Δ. δείχνει η έρευνα της MRB. Προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Η Ν.Δ. συγκεντρώνει 31,3%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 23,7%. Στα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης ότι πλέον το ΚΙΝΑΛ παγιώνεται στην 3η θέση.

Τέταρτη δύναμη είναι το ΚΚΕ και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα ,το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή.

Στην εκτίμηση ψήφου με βάση την κομματική προτίμηση, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει από 34,5% έως 39,5%.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών την 1η Ιουλίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.