ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019 Πειραιάς: Μεγάλη νίκη Μώραλη

Τα αποτελέσματα στον β΄γύρο δείχνουν επανεκλογή με ποσοστό μεγαλύτερο από αυτή της πρώτης του νίκης το 2014
Εκλογές 2019 Πειραιάς: Μεγάλη νίκη Μώραλη

Εκλογές 2019 Πειραιάς: Στον Γιάννη Μώραλη καταλήγει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο δήμος Πειραιά.

Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 96,69%, ο Γιάννης Μώραλης συγκεντρώνει ποσοστό 57,9% με τον Νίκο Βλαχάκο να συγκεντρώνει 42,1%.

Η επίδοση αυτή, μάλιστα, είναι ακόμα καλύτερη από αυτή που είχε πετύχει το 2014 όταν είχε κερδίσει τον δήμο με ποσοστό 55,23%.

Η συμμετοχή στον β΄γύρο των εκλογών στον δήμο Πειραιά έφτασε το 34,2%.

Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση της Singular Logic που ανακοινώθηκε πριν τις 8 το βράδυ έδινε νίκη στον Γιάννη Μώραλη με ποσοστό 57,6%.

Πειραιάς – δηλώσεις Μώραλη

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη ο Γιάννης Μώραλης απευθύνθηκε σε όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και είπε «εσείς πείρατε την τελική αποφαση. Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε πιο δυνατά».

Έστειλε, παράλληλα, μήνυμα ενότητας ότι «θα συνεχίσουμε με όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διαιρέσεις. Όλοι μαζί για τον Πειραιά. Κερδισμένη είναι όλη η πόλη, όλοι μαζί να κερδίσουμε».

«Θεωρώ ότι έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή, ένα σημαντικά αυξημένο ποσοστό, γεγονός που μας ικανοποιεί.

Εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας και περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα, να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια αυτή που γίνεται να συνεχίσει την πλεύση του το καράβι που ξεκόλλησε πριν από τεσσεράμισι χρόνια στον Πειραιά και πλέει προς την αισιοδοξία και την θετική προοπτική.

Νομίζω θα επιβεβαιώσουμε την στήριξη στον Πειραιά Νικητή και θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται για τον Πειραιά μας και τους κατοίκους του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019 Πειραιάς: Μεγάλη νίκη Μώραλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.