ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Πότε κλείνουν οι κάλπες

Δείτε τι ώρα κλείνουν οι κάλπες στα εκλογικά κέντρα της χώρας
Εκλογές 2019: Πότε κλείνουν οι κάλπες

Εκλογές 2019: Από το πρωί στις 7:00 οι Έλληνες πολίτες σπεύδουν στα εκλογικά κέντρα προκειμένου να ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και τις Κοινοτικές.

Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν με τη δύση του ήλιο και συγκεκριμένα στις 19:00 και έπειτα θα αρχίσει η καταμέτρηση.

Μάλιστα αναμένεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία, αφού οι ελλείψεις σε μέλη της εφορευτικής επιτροπής ήταν πολλές και σε όλη τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκλογείς ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή του διαβατηρίου τους ή της άδειας οδήγησης ή του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται ότι, τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας είναι αποδεκτά.

Εκλογές 2019: Ηλικιωμένος ξεψύχησε την ώρα που ψήφιζε

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, με ένα δυσάρεστο περιστατικό όμως να συμβαίνει στην Κόρινθο.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας ηλικιωμένος άνδρας στην Κόρινθο λίγο πριν το μεσημέρι, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καταρρεύσει την στιγμή που ψήφιζε σε εκλογικό κέντρο στην Κόρινθο.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός, ενώ άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκομένους.

Στη συνέχεια έφτασε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν ωστόσο ο άτυχος άνδρας απεβίωσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Πότε κλείνουν οι κάλπες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.