ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Πρώτος ο Κυμπουρόπουλος

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος προηγείται των υποψηφίων στις ευρωεκλογές. Με καταγεγραμμένο το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων (ενσωμάτωση 78%) ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος συγκεντρώνει 222.302 ψήφους ενώ δεύτερος για τη Ν.Δ. είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 181.540 ψήφους. Τρίτη η Ελίζα Βόζεμπεργκ με 124.995 ψήφους, τέταρτη η Μαρία Σπυράκη με 114.023 ψήφους. Μανόλης Κεφαλογιάννης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και...
Εκλογές 2019: Πρώτος ο Κυμπουρόπουλος

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος προηγείται των υποψηφίων στις ευρωεκλογές.

Με καταγεγραμμένο το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων (ενσωμάτωση 78%) ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος συγκεντρώνει 222.302 ψήφους ενώ δεύτερος για τη Ν.Δ. είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 181.540 ψήφους. Τρίτη η Ελίζα Βόζεμπεργκ με 124.995 ψήφους, τέταρτη η Μαρία Σπυράκη με 114.023 ψήφους. Μανόλης Κεφαλογιάννης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Γιώργος Κύρτσος συμπληρώνουν την επτάδα των ευρωβουλευτών της Ν.Δ.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος είναι ο Δημήτρης Παπαδημούλης με 110.771 ψήφους, δεύτερη η Έλενα Κουντουρά με 96.905 ψήφους και ακολουθούν οι Κώστας Αρβανίτης, Στέλιος Κούλογλου, Αλέξανδρος Γεωργούλης και Πέτρος Κόκκαλης.

Το ΚΙΝΑΛ θα εκπροσωπείται στην Ευρωβουλή από το Νίκο Ανδρουλάκη και την Εύα Καϊλή.

Επίσης ΚΚΕ με 2 ευρωβουλευτές, Χρυσή Αυγή με 2, Ελληνική Λύση με 1 και Μέρα 25 με 1 συμπληρώνουν τους Έλληνες ευρωβουλευτές.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να ζητήσει τη ψήφο των συμπολιτών του, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής. Οι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα, η ευρωπαϊκή πολιτική που πρέπει να διαφυλάξει τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία, η αγαπημένη του ταινία και τηλεοπτική σειρά, αλλά κυρίως ο έρωτας, είναι μόνο μερικά από αυτά που συζήτησε με τον Ιάκωβο Πανουργιά, στη συνέντευξη που του παραχώρησε πριν την εκλογές στο Rise TV.

«Φοβάμαι το να υπάρξει περίοδος που να μη ζω με έρωτα. Είναι ένα από τα πολύ ουσιαστικά συναισθήματα που μπορεί να βιώσει ο άνθρωπος. Πάνω στον έρωτα καλλιεργείται η ασφάλεια, η αγάπη, η κατανόηση και η αλληλεγγύη» σημείωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Στο στόχαστρο του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη είχε βρεθεί προεκλογικά ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος τον οποίο κατηγόρησε επειδή όπως είπε διορίστηκε επιμελητής Β στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Πρώτος ο Κυμπουρόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.