ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Πρώτος ο Ταχιάος, θρίλερ για τον δεύτερο

Τα αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη
Εκλογές 2019: Πρώτος ο Ταχιάος, θρίλερ για τον δεύτερο

Εκλογές 2019: Ο Νίκος Ταχιάος είναι ο σίγουρος για τις επαναληπτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη έχοντας πάρει ένα σεβαστό προβάδισμα και φυσικά την πρωτιά.

Η τελευταία ενημέρωση από το ΥΠΕΣ αναφέρει ότι ο Ταχιάος συγκεντρώνει το 22,49% στο 28,84 της ενσωμάτωσης. Ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει με αυτό τον τρόπο τις δημοσκοπήσεις.

Θρίλερ έχουμε για τη 2η θέση. Ο Γιώργος Ορφανός έχει συγκεντρώσει έως τώρα 14,71, ενώ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας το 14,62. Στην τέταρτη θέση η Αικατερίνη Νοτοπούλου με 13,75%.

«Εγώ θα κοιμηθώ ήσυχος», είπε ο Ταχιάος και προσέθεσε: «Αυτό που ξημερώνει είναι μία συζήτηση για την πόλη». Συν τοις άλλοις, παρουσιάστηκε αισιόδοξος εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της επόμενης Κυριακής (2/6).

Εκλογές 2019: Πάμε σε εθνικές εκλογές

Εν τω μεταξύ, ο Αλέξης Τσίπρας με διάγγελμά του ζήτησε πρόωρες εκλογές. Όπως είπε, «δυο δρόμοι υπάρχουν ο δρόμος της οριστικής εξόδου από τα μνημόνια με τους πολλούς και ο δρόμος της επιστροφής στο σκοτάδι της λιτότητας, της κρίσης και του ΔΝΤ».

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι η κυβέρνηση ζήτησε «την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο σχέδιό μας». Όπως είπε ο πρωθυπουργός δεν του ταιριάζει να αγνοήσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ξεκαθάρισε ακόμη πως «ποτέ δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο. Δεν θα το πράξω ούτε τώρα. Μένω πιστός στις αρχές μου και στις αρχές της Αριστεράς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Πρώτος ο Ταχιάος, θρίλερ για τον δεύτερο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.