ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Ξυλοδαρμός από υποψήφιο στη Νάξο

Εκλογές 2019: Συμβαίνουν και αυτά. Την παραμονή των εκλογών, ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκλέτης, και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νάξο, βιαιοπράγησε έναντίον μιας γυναίκας που μοίραζε φυλλάδια.
Εκλογές 2019: Ξυλοδαρμός από υποψήφιο στη Νάξο

Εκλογές 2019: Συμβαίνουν και αυτά. Την παραμονή των εκλογών, ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκλέτης, και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στη Νάξο, βιαιοπράγησε έναντίον μιας γυναίκας που μοίραζε φυλλάδια. Υπέρ της της αντίπαλη παράταξης του Λεονάρδου Χατζηανδρέου.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της παράταξης Χατζηανδρέου:

«Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου και η παράταξη του (…) έδειξε για ακόμα μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο, μόνο που τώρα ξεπέρασε κάθε όριο αφού στέλεχος της παράταξης τους, έφτασε στο σημείο να ασκήσει σωματική βία σε ανθρώπους της δικής μας παράταξης.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του δημαρχείου κι ενώ άνθρωποι της παράταξης μας, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια, δέχτηκαν επίθεση από τον Αντιδήμαρχο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο (…), με αυταρχικό τρόπο, αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία και μάλιστα σε γυναίκα, την οποία άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε κάτω και την έσερνε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο. Μετά το περιστατικό η γυναίκα κατέληξε τραυματισμένη στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Προφανώς τόσο ο κ.(…) όσο και η παράταξη του, θεωρούν ότι η Νάξος είναι δική τους ιδιοκτησία, όπως δηλαδή την αντιμετώπιζαν τα 9 τελευταία χρόνια και δεν επέτρεπαν να μοιράσει κάποιος άλλος ενημερωτικά φυλλάδια.

Η παράταξη μας καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους περιστατικά και κάθε είδους πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται αυτές. Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν το γεγονός, όπως και τον κ. Δημήτρη Λιανό να πάρει θέση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές και μάλιστα από πρωτοκλασάτα στελέχη της δημοτικής αρχής και της παράταξης του (…), καταδεικνύουν το χαρακτήρα τους, τον τρόπο που διοίκησαν και τον τρόπο που υπόσχονται …να διοικήσουν το δήμο.

Οι δημότες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων δεν ανέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές και τραμπουκισμούς τις οποίες καταδικάζουν, όπως θα καταδικάσουν με την ψήφο τους την Κυριακή και την παράταξη του κ. Λιανού.

Ότι και να κάνετε μέσα στον πανικό σας δεν «Μπορείτε» ούτε «Ενωμένοι» ούτε «μόνος του ο καθένας σας», να ανατρέψετε την προδιαγεγραμμένη ήττα σας.

Δεν μπορείτε να ανακόψετε το ρεύμα της ΝΙΚΗΣ της παράταξης μας!».

Εκλογές 2019

Σύμφωνα με το naxostimes.gr ο Μανώλης Πολυκλέτης πήγε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, αφού μετά το περιστατικό η γυναίκα κατέληξε τραυματισμένη στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στον αντιδήμαρχο.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Ξυλοδαρμός από υποψήφιο στη Νάξο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.