ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2023 – Αυτή είναι η ημερομηνία – Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Ανακονώθηκε επίσημα η ημερομηνία για τις Εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εκλογές 2023 – Αυτή είναι η ημερομηνία – Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Στις 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι Εκλογές του 2023 όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός εξαντλεί την τετραετία της Κυβέρνησης με αυτή την ημερομηνία καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος η ημερομηνία αυτή βρίσκεται στη λήξη του χρονικού πλαισίου της όπως αυτό ορίζεται από το νόμο.

Ημερομηνία για τις πιθανές δεύτερες εκλογές δεν ορίστηκε ωστόσο ειπώθηκε πως αν αυτές χρειαστούν θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε κριτική στην απλή αναλογική την οποία χαρακτήρισε «παγίδα ακυβερνησίας». Τόνισε λοιπόν ότι στις πρώτες εκλογές θα αναδειχθεί το ποιος θα κυβερνήσει ενώ στις δεύτερες το πως θα κυβερνήσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2023 – Αυτή είναι η ημερομηνία – Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.