ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές: Ούζα για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την κάλπη

Μία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν στιγμές χαλάρωσης, πίνοντας τα καθιερωμένα «εκλογικά ούζα» με συνεργάτες.
Εκλογές: Ούζα για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την κάλπη

Λίγες ώρες πριν τις Εθνικές εκλογές,  οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πίνοντας τα καθιερωμένα «εκλογικά ούζα» με πολίτες, στελέχη των κομμάτων τους, αλλά και δημοσιογράφους.

Σε παραδοσιακό ουζερί στο Λαύριο βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για την καθιερωμένη συνάντησή του με δημοσιογράφους μια μέρα πριν τις εκλογές.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο πρωθυπουργός συνομίλησε με δημοσιογράφος για διάφορα θέματα, καθώς η προεκλογική περίοδος έχει τελειώσει.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός, καθώς αγκάλιασε και φίλησε πολλούς δημοσιογράφους.

Εκλογές Σε καφέ στο Παγκράτι ο Μητσοτάκης

Σε καφέ στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το καθιερωμένο ραντεβού με τους δημοσιογράφους, πριν τις εκλογές.

Με χαλαρή διάθεση ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος συνομίλησε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το πολιτικό ρεπορτάζ.

Το «ραντεβού» είχε κλειστεί για τις 13:30, στον ίδιο χώρο όπου είχε πραγματοποιηθεί και η συνάντησή τους πριν από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Σε ουζερί στην Ηλιούπολη η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΚΙΝΑΛ, σε ουζερί στην Ηλιούπολη. Στο στρατόπεδο του ΚΙΝΑΛ επικρατεί αισιοδοξία για το αυριανό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, αύριο, Κυριακή 7 Ιουλίου, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00 π.μ., σε Εκλογικό Τμήμα του Σχολικού Συγκροτήματος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, στην Πάτρα – Αγίας Σοφίας 17-23.

Γεύμα με καλλιτέχνες και υποψηφίους για τον Κουτσούμπα

Το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, επισκέφθηκε σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας τον οποίο υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ.

Ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα, την παραμονή των εκλογών, με υποψήφιους βουλευτές, στελέχη, φίλους του ΚΚΕ, καθώς και με καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.

Διακρίναμε, μεταξύ άλλων, τους Θ. Μικρούτσικο, Α. Παπαρήγα, Θ. Παφίλη, Γ. Ροΐδη, Κ. Καζάκο, Ε. Γερασιμίδου, Λ. Καφαντάρη, Ν. Σοφιανό, Λ. Ράζου, Μ. Παπαδόπουλο, Θ. Χιώνη, Ε. Μπέλλου, Ε. Ράντου, Π. Ορκόπουλο, Σ. Δρογώση, Γ. Καραλή, Δ. Τσακνής, Γ. Μηλιό, Λ. Κανέλλη, Σ. Τάσσο, Σ. Διγενή, Ε. Παντελάκη, Δ. Μανωλάκου, Χ. Κατσώτη, Ν. Μαυροκέφαλο, Μ. Ανδρουλιδάκη, Γ. Μανουσογιαννάκη, Α. Κυρίτση.

Πηγή Ant1

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές: Ούζα για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την κάλπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.