ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έκοψε» από Ειδικό Φρουρό τον «Αγάπη μόνο» η ψυχίατρος!

Τι συνέβη και ο γνωστός άνδρας δεν θα μπει στο σώμα
«Έκοψε» από Ειδικό Φρουρό τον «Αγάπη μόνο» η ψυχίατρος!

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «αγάπη μόνο», κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ και δεν θα γίνει Ειδικός Φρουρός.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», παρά την πολύ υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε, ο Τάσος Ποτσέπης δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση, αντίθετα από τον αδερφό του Κωνσταντίνο, ο οποίος κρίθηκε ικανός.

Ο Ποτσέπης είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις χάρη στα μόρια που πήρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε ξεκινά το Survivor 2020 

Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε απορριπτέο.

Μιλώντας στην Espresso, ο 24χρονος είπε ότι έπεσε θύμα bullying και διάκρισης επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο.

«Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα.

Πράγματι, Δευτέρα πρωί, παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ».

Έτσι δεν θα δούμε τον «Αγάπη μόνο» στην Ελληνική Αστυνομία.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έκοψε» από Ειδικό Φρουρό τον «Αγάπη μόνο» η ψυχίατρος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.