ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκοψε το μόριό του και μετά πήδηξε από το μπαλκόνι του Νοσοκομείου Κορίνθου

Σοκαριστικό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 35χρονο άνδρα συνέβη τη Μεγάλη Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.
Έκοψε το μόριό του και μετά πήδηξε από το μπαλκόνι του Νοσοκομείου Κορίνθου

Κόρινθος: Σοκαριστικό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 35χρονο άνδρα συνέβη τη Μεγάλη Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Ανάστατη η Κόρινθος στο άκουσμα της είδησης ότι ένας 35χρονος άνδρας με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο παρελήφθη από ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, καθώς είχε κόψει με αιχμηρό αντικείμενο το μόριό του.

Όταν έφθασε στο τμήμα επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και σε κατάσταση αμόκ, άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε στο κενό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα korinthostv.gr, o 35χρονος δεν διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο, ενώ αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του νοσοκομείου.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος με πρωταγωνιστή τον άνδρα που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, διενεργούν αστυνομικοί του Α.Τ Κορίνθου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκοψε το μόριό του και μετά πήδηξε από το μπαλκόνι του Νοσοκομείου Κορίνθου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.