×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έκπληξη στη Θεσσαλονίκη: Δήμαρχος ο Ζέρβας με 67%


Sportime Team

Έκπληξη στη Θεσσαλονίκη: Δήμαρχος ο Ζέρβας με 67%


Με μεγάλη διαφορά προηγείται ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έναντι του συνοποψηφίου του για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία από το υπουργείο Εσωτερικών, με ποσοστό ενσωμάτωσης 96,84% και καταμετρημένα τα 460 από τα 475 εκλογικά τμήματα ο Κώστας Ζέρβας λαμβάνει 66,83% και ο Νίκος Ταχιάος στο 33,17%.

Παραδέχθηκε την ήττα του ο Νίκος Ταχιάος

Με τις κουβέντες του πατέρα του: «Να θέλεις να κερδίζεις, Να ξέρεις να χάνεις», ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος συνεχάρη τον ανθυποψήφιό του Κωνσταντίνος Ζέρβας για τη νίκη του, στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής (2/6), σύμφωνα με τα αποτελέσματα του EXIT POLL.

Ο κ. Ταχιάος δήλωσε πως είναι στη διάθεση οποιουδήποτε έχει καλό σκοπό για τη Θεσσαλονίκη.

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην ομάδα «Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα», τους εθελοντές, προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη στο πρόσωπό του.

«Έχω ήσυχη της συνείδησή μου, ήμουν πιστός στις αρχές και τις αξίες μου. Έδωσα τον αγώνα με όση δύναμη είχα. Η Θεσσαλονίκη είναι το πάθος μου. Υπάρχει νικητής, στρέψτε τα φώτα στον νικητή», σημείωσε ο Νίκος Ταχιάος.

Τον Νίκο Ταχιάο υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα στο εκλογικό του κέντρο και χαιρέτισε φίλους και στελέχη της παράταξης του.