ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκπληξη στη Θεσσαλονίκη: Δήμαρχος ο Ζέρβας με 67%

Κερδίζει το Δήμο Θεσσαλονίκης με διπλάσιο ποσοστό από τον Νίκο Ταχιάο
Έκπληξη στη Θεσσαλονίκη: Δήμαρχος ο Ζέρβας με 67%

Με μεγάλη διαφορά προηγείται ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έναντι του συνοποψηφίου του για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία από το υπουργείο Εσωτερικών, με ποσοστό ενσωμάτωσης 96,84% και καταμετρημένα τα 460 από τα 475 εκλογικά τμήματα ο Κώστας Ζέρβας λαμβάνει 66,83% και ο Νίκος Ταχιάος στο 33,17%.

Παραδέχθηκε την ήττα του ο Νίκος Ταχιάος

Με τις κουβέντες του πατέρα του: «Να θέλεις να κερδίζεις, Να ξέρεις να χάνεις», ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος συνεχάρη τον ανθυποψήφιό του Κωνσταντίνος Ζέρβας για τη νίκη του, στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής (2/6), σύμφωνα με τα αποτελέσματα του EXIT POLL.

Ο κ. Ταχιάος δήλωσε πως είναι στη διάθεση οποιουδήποτε έχει καλό σκοπό για τη Θεσσαλονίκη.

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην ομάδα «Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα», τους εθελοντές, προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη στο πρόσωπό του.

«Έχω ήσυχη της συνείδησή μου, ήμουν πιστός στις αρχές και τις αξίες μου. Έδωσα τον αγώνα με όση δύναμη είχα. Η Θεσσαλονίκη είναι το πάθος μου. Υπάρχει νικητής, στρέψτε τα φώτα στον νικητή», σημείωσε ο Νίκος Ταχιάος.

Τον Νίκο Ταχιάο υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα στο εκλογικό του κέντρο και χαιρέτισε φίλους και στελέχη της παράταξης του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκπληξη στη Θεσσαλονίκη: Δήμαρχος ο Ζέρβας με 67%», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.