ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπτώσεις: Άδεια τα καταστήματα – Συνωστισμός χωρίς μάσκες στα εμπορικά

Σήμερα (13/7) άρχισαν οι θερινές εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι έμποροι είναι αρκετά επιφυλακτικοί, όσον αφορά τον τζίρο που αναμένεται να κάνουν. Οι καταναλωτές κινούνται σε ρηχά νερά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του voria.gr, ενώ τα περισσότερα καταστήματα ήταν άδεια. «Έχουμε μειώσει τις τιμές μας, έως και 70%, τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προκειμένου...
Εκπτώσεις: Άδεια τα καταστήματα – Συνωστισμός χωρίς μάσκες στα εμπορικά

Σήμερα (13/7) άρχισαν οι θερινές εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι έμποροι είναι αρκετά επιφυλακτικοί, όσον αφορά τον τζίρο που αναμένεται να κάνουν.

Οι καταναλωτές κινούνται σε ρηχά νερά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του voria.gr, ενώ τα περισσότερα καταστήματα ήταν άδεια.

«Έχουμε μειώσει τις τιμές μας, έως και 70%, τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προκειμένου ο πελάτης να αισθάνεται ασφαλής. Ελπίζω να υπάρξει τόνωση της κίνησης τις επόμενες ημέρες καθώς σήμερα, οι περισσότεροι εξαντλούνται σε αναγνωριστικές βόλτες» αναφέρει έμπορος ενδυμάτων στην οδό Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Στα επίπεδα Απριλίου η παρουσία κορονοϊού στα λύματα!

Ωστόσο τελείως διαφορετικά είναι τα πράγματα στα εμπορικά κέντρα, εκεί που δημιουργούνται μεγάλες ουρές από τους πολίτες, που δεν τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ούτε φορούν μάσκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπτώσεις θα διατηρηθούν μέχρι τις 31 Αυγούστου και μένει να δούμε αν θα έχουν θετικό αντίκτυπο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκπτώσεις: Άδεια τα καταστήματα – Συνωστισμός χωρίς μάσκες στα εμπορικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.