ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Τα μέτρα που θα ισχύουν

Οι εκπτώσεις στην χώρας μας συνεχίζονται. Μάλιστα από αυτή την Κυριακή και για τις επόμενες δύο τα καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοιχτά με τα νέα μέτρα.
Εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Τα μέτρα που θα ισχύουν

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, παρόλα αυτά την Κυριακή εφτά του μήνα θα μπορούν τα καταστήματα να είναι ανοιχτά, με νέα μέτρα.

Τα καταστήματα που προαιρετικά θα μπορούν να είναι ανοιχτά και την Κυριακή είναι τα εμπορικά και τα σούπερ μάρκετ.

Σ’ αυτά κατά την διάρκεια των εκπτώσεων θα αναγράφεται η προηγούμενη τιμή του προϊόντος και η νέα μετά την έκπτωση. Όπως επίσης υπάρχει η δυνατότητα να αναγράφεται η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Πέρα από την ερχόμενη Κυριακή τα καταστήματα μπορεί να λειτουργήσουν και τις δύο επόμενες, δηλαδή στις 12 και 19 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά τώρα την Black Friday, που εδώ και κάποια χρόνια υπάρχει και στην Ελλάδα, φέτος θα πέσει στο τέλος του μήνα. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου.

Ενώ τρεις μέρες αργότερα θα ισχύσει η Cyber Monday, στην οποία θα υπάρχουν μειωμένες τιμές μόνο όμως για παραγγελίες μέσω του διαδικτύου.

Όσον αφορά τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, θα χρειάζεται να κάνουν εργαστηριακά τεστ δύο φορές την εβδομάδα για να πηγαίνουν, με δικό τους κόστος.

Επίσης για τους πελάτες σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και εμπορικά καταστήματα, κομμωτήρια, μεικτούς χώρους εστίασης (εξωτερικοί χώροι), εξωτερικούς χώρους εστίασης, θα πρέπει να έχουν αρνητικό rapid test για να μπορούν να πάνε σε όλους αυτούς του χώρους.

Μόνη εξαίρεση θα αποτελούν τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και οι εκκλησίες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Τα μέτρα που θα ισχύουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.