ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη και πυρκαγιά σε σπίτι στα Καλύβια – Επτά τραυματίες, οι δύο σε σοβαρή κατάσταση

Τον τραυματισμό επτά ανθρώπων είχε ως αποτέλεσμα η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα Καλύβια.
Έκρηξη και πυρκαγιά σε σπίτι στα Καλύβια – Επτά τραυματίες, οι δύο σε σοβαρή κατάσταση

Καλύβια: Ισχυρή έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πυρκαγιάς, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε σπίτι στα Καλύβια, που οδήγησε στον τραυματισμό επτά ανθρώπων εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην οδό Αμοργού, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο προκειμένου να θέσει υπό έλεγχο άμεσα, την φωτιά που είναι ξεσπάσει.

Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα καταφέρνοντας να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που είχε ως αποτέλεσμα να αποκομίσουν βαριά μορφής εγκαύματα, δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι η έκρηξη σημειώθηκε όταν γέμιζαν αέριο σε μια δεξαμενή και αυτή εξερράγη ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά τραυματίστηκαν επτά άτομα, ανάμεσα τους και δύο παιδιά

Από τους πέντε ενήλικες, οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση ενώ τα παιδιά ευτυχώς έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Οι δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο και μάλιστα με σοβαρά εγκαύματα, είναι ο οδηγός του βυτιοφόρου και ο γαμπρός του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκρηξη και πυρκαγιά σε σπίτι στα Καλύβια – Επτά τραυματίες, οι δύο σε σοβαρή κατάσταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.