ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη με τραυματίες στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι (vids)

Έκρηξη σημειώθηκε στις 7 περίπου το πρωί στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, αλλά και του νεωκόρου της εκκλησίας. Η έκρηξη σημειώθηκε δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη, στη Σκουφά. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο εκρηκτικός μηχανισμός βρισκόταν μέσα σε κουτί και η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή. Το μεταλλικό...
Έκρηξη με τραυματίες στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι (vids)

Έκρηξη σημειώθηκε στις 7 περίπου το πρωί στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, αλλά και του νεωκόρου της εκκλησίας. Η έκρηξη σημειώθηκε δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη, στη Σκουφά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο εκρηκτικός μηχανισμός βρισκόταν μέσα σε κουτί και η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή. Το μεταλλικό κουτί είδε ο νεωκόρος της εκκλησίας ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία, καθώς θεώρησε ύποπτο το αντικείμενο. Στο σημείο έσπευσε το περιπολικό της δύναμης Εξαρχείων.

Δεν είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα και αυτό είναι που ανησυχεί, καθώς η έκρηξη έγινε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας και ενώ ο κόσμος κυκλοφορούσε κανονικά στο σημείο. Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και ο νεωκόρος στον Ευαγγελισμό. Εργαζόμενος και αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ότι, ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Αστυνομικών, Σ.Μπαλάσκα, τα τραύματα είναι επιπόλαια. Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Για «ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα χωρίς προειδοποιητικό τηλεφώνημα» έκανε λόγο ο Σπύρος Κρικέτος, εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κάτι που σημαίνει ότι «αυτό δείχνει ότι μάλλον ήθελαν και νεκρούς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκρηξη με τραυματίες στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.