ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα, πληροφορίες για τρεις νεκρούς (vid)

Tα ασθενοφόρα έχουν παραλάβει τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, αλλά τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, δύο γυναίκες και ένα άνδρα που εργάζονταν στην κουζίνα – Η έκρηξη προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου
Έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα, πληροφορίες για τρεις νεκρούς (vid)

Ισχυρή έκρηξη -πιθανότατα φιάλης υγραερίου στην κουζίνα ταβέρνας στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σαντοαρόζα, στην Καλαμάτα- σημειώθηκε στις 21:15 το βράδυ.  Ο απολογισμός σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες «Ελευθερία» και «Θάρρος» είναι τρεις νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έχει μεταβεί δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ ασθενοφόρα έχουν παραλάβει τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους τραυματισμένους.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα Ελευθερία, κάνουν λόγο για δύο γυναίκες και ένα άνδρα οι οποίοι εργάζονταν στην κουζίνα της ταβέρνας. Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, που είναι από τις παλαιότερες της Καλαμάτας βρίσκονταν εργαζόμενοι και θαμώνες.

Πηγή: eleftheriaonline.gr, tharrosnews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα, πληροφορίες για τρεις νεκρούς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.