ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη στη Βηρυτό: Στους 158 οι νεκροί και 6.000 οι τραυματίες

Ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού αυξήθηκε σε 158, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, ενώ ο αριθμός των τραυματισμένων σε 6.000. Από την έκρηξη στη Βηρυτό, αγνοούνται 21 άνθρωποι. Οι δύο καταστροφικές εκρήξεις στον Λίβανο αιφνιδίασαν τους εκατομμύρια πολίτες που ζουν στην πόλη. Πολλοί θρηνούν για τους αγαπημένους...
Έκρηξη στη Βηρυτό: Στους 158 οι νεκροί και 6.000 οι τραυματίες

Ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού αυξήθηκε σε 158, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, ενώ ο αριθμός των τραυματισμένων σε 6.000.

Από την έκρηξη στη Βηρυτό, αγνοούνται 21 άνθρωποι.

Οι δύο καταστροφικές εκρήξεις στον Λίβανο αιφνιδίασαν τους εκατομμύρια πολίτες που ζουν στην πόλη. Πολλοί θρηνούν για τους αγαπημένους τους ή τους ψάχνουν κάτω από τα συντρίμμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο δραστικό μέτρο που εισηγήθηκε ο Τσιόδρας για τον Δεκαπενταύγουστο!

Το τοπίο στο λιμάνι της Βηρυτού άλλαξε εντελώς, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές και να συγκλονίζουν!

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τo παρακάτω βίντεο, η έκρηξη στην αποθήκη με το νιτρικό αμμώνιο ήταν τόσο ισχυρή που κυριολεκτικά εξαφάνισε ένα μεγάλο κομμάτι ξηράς στο οποίο ήταν χτισμένη η αποθήκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκρηξη στη Βηρυτό: Στους 158 οι νεκροί και 6.000 οι τραυματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.