ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνεται απαγόρευση κυκλοφορίας! – Με SMS οι κινήσεις των πολιτών!

Η απαγόρευση κυκλοφορίας έρχεται στη ζωή μας! Το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα αυστηρά μέτρα!
Ανακοινώνεται απαγόρευση κυκλοφορίας! – Με SMS οι κινήσεις των πολιτών!

Η απαγόρευση κυκλοφορίας μπαίνει στη ζωή μας! Το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Οι μετακινήσεις των πολιτών θα γίνονται γίνεται μέσω SMS. Με γραπτό μήνυμα θα ενημερώνουν – μέσω ειδικής πλατφόρμας – τον αριθμό των ατόμων, αλλά και που θα κατευθυνθούν.

Παράλληλα, αναμένεται να ανακοινωθεί πως οι τράπεζες θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει γιατρός στη Βρετανία: «Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω τα πρόσωπα όσων είδα να πεθαίνουν»

Πρόκειται για ενα σύστημα υποβολής SMS με συγκεκριμένες επιλογές (σ.σ. εργασία, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κ.λπ.) που είχε επεξεργαστεί με μυστικότητα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο αριθμός θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 13033 όπου θα αναγράφεται το όνομα και μια δήλωση του αιτούντος για τον σκοπό της μετακίνησή τους. Αν δηλαδή θα πηγαίνει στην εργασία του, για είδη πρώτης ανάγκης ή το φαρμακείο.

Κάθε σκοπός μετακίνησης θα έχει έναν κωδικό όπου και θα πληκτρολογείται.

Tα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και λογικά θα απαντηθούν το απόγευμα,

Τι θα γίνει με τις καθημερινές συνήθειες, τη βόλτα του σκύλου ή αν χρειαστεί μία επίσκεψη σε σπίτι γονιών που μπορεί να έχουν ανάγκη.

Το παραπάνω μοντέλο χρησιμοποιείται στη Γαλλία με την υποβολή email όπου γίνεται αναφορά του σκοπού της μετακίνησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοινώνεται απαγόρευση κυκλοφορίας! – Με SMS οι κινήσεις των πολιτών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.