ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο: Ανοίγουν Γυμνάσια – Λύκεια! Δείτε την ημερομηνία

Τόσο τα Λύκεια όσο και τα Γυμνάσια πήραν την έγκριση την των ειδικών της επιτροπής που συνεδρίασαν την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου. Το κουδούνι της επανεκκίνησης θα ακουστεί
Έκτακτο: Ανοίγουν Γυμνάσια – Λύκεια! Δείτε την ημερομηνία

Το «ΟΚ» έδωσαν οι λοιμωξιολόγοι προκειμένου να ανοίξουν όλα τα σχολεία την 1η Φεβρουαρίου.

Τόσο τα Λύκεια όσο και τα Γυμνάσια πήραν την έγκριση την των ειδικών της επιτροπής που συνεδρίασαν την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου.

Το κουδούνι της επανεκκίνησης θα ακουστεί την 1η Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, οι ειδικοί αποφάσισαν να μην ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ άμεσα, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ήθελε το άνοιγμά τους άμεσα.

Επίσης, οι 32 λοιμωξιολόγοι της επιτροπής λένε «όχι» και στο άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων προς το παρόν τουλάχιστον. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, τα σχολεία θα ανοίξουν την 1η Φεβρουαρίου, αφού οι ειδικοί έδωσαν και το πράσινο φως.

Πηγή: ethnos.gr

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκτακτο: Ανοίγουν Γυμνάσια – Λύκεια! Δείτε την ημερομηνία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.