ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: Κανένα ελαφρυντικό για τους «7»!

Η ώρα των ποινών έφτασε για την Χρυσή Αυγή και τα μέλη και στελέχη της που κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση, ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Κανένα ελαφρυντικό στα ηγετική μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Μετά από τρεις συνεδριάσεις το Δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφαση του και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Νίκο Μιχαλολιάκο  και την ηγετική...
Χρυσή Αυγή: Κανένα ελαφρυντικό για τους «7»!

Η ώρα των ποινών έφτασε για την Χρυσή Αυγή και τα μέλη και στελέχη της που κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση, ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Κανένα ελαφρυντικό στα ηγετική μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Μετά από τρεις συνεδριάσεις το Δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφαση του και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Νίκο Μιχαλολιάκο  και την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής αλλά και στον Γιώργο Ρουπακιά.

Μόνο σε 4 από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και πιο συγκεκριμένα στους Ευστάθιο Μπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Μιχάλη Αρβανίτη και Νίκο Μίχο.

Αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου κατέθεσε ο Λαγός στο παρά ένα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή: Κανένα ελαφρυντικό για τους «7»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.