ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο δελτίο καιρού: Ο «Τηλέμαχος» φέρνει χιόνια στην Αθήνα

Νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται την Δευτέρα καθώς ο «Τηλέμαχος» θα χτυπήσει έντονα και την Αθήνα
Έκτακτο δελτίο καιρού: Ο «Τηλέμαχος» φέρνει χιόνια στην Αθήνα

Με νέο έκτακτο δελτίου καιρού, η ΕΜΥ προειδοποιεί για σοβαρή επιδείνωσή του, με χιόνια και τσουχτερό κρύο, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ο «Τηλέμαχος» πλησιάζει.

Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» την Δευτέρα (7/1) τις πρώτες πρωινές ώρες, φέρνοντας πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και χιονοπτώσεις, οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Αναλυτικά:

Πολύ ισχυρός παγετός θα σημειωθεί τη Δευτέρα (7/1) και την Τρίτη (8/1) κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να είναι κατά τόπους ολικός.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν από το μεσημέρι της Δευτέρας (7/1) στη Χαλκιδική, τις Σποράδες, την Εύβοια και από το βράδυ της Δευτέρας (7/1) στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, κυρίως ανατολικής και βόρειας) καθώς και σε ορεινές- ημιορεινές περιοχές της ανατολικής και κεντρικής Πελοποννήσου (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μ.), οι οποίες την Τρίτη (8/1) αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία επισημαίνεται ότι την Τετάρτη (9/1) αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά- ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και θυελλώδεις νότιους- νοτιοδυτικούς ανέμους στα πελάγη.

Πηγή: iefimerida

Απόστολος Γκλέτσος: Βούτηξε για τον Σταυρό και μόλις βγήκε… τσακώθηκε (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκτακτο δελτίο καιρού: Ο «Τηλέμαχος» φέρνει χιόνια στην Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.