ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους – Έρχονται οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση!

Ανακοινώσεις για τους συνταξιούχους αναμένεται να κάνει η κυβέρνηση.
Έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους – Έρχονται οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση!

Έκτακτο επίδομα στους συνταξιούχους αναμένεται να δώσει η κυβέρνηση και συγκεκριμένα σε αυτούς που έχουν προσωπική διαφορά.

Πρόκειται για ένα μέτρο το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί, ωστόσο κανείς δε γνωρίζει ακόμα το χρηματικό ποσό και το πότε αυτό θα δοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να αναφερθεί σε αυτό από το βήμα της ΔΕΘ και να ενημερώσει περαιτέρω τους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα, στις προγραμματικές ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει ότι:

«Και κάτι ακόμα, τις άμεσες πρωτοβουλίες αυτές πλαισιώνουν και οι πρώτες μας κινήσεις προς τους συνταξιούχους. Αναφέρομαι στη συνέχιση της εφάπαξ ενίσχυσης στο τέλος του έτους, από το πλεόνασμα της ανάπτυξης, όσων συνεχίζουν να πλήττονται από την προσωπική διαφορά Κατρούγκαλου, ειδικά τους χαμηλοσυνταξιούχους».

Έτσι στο τέλος του χρόνου αναμένεται να αρχίσει να δίνεται το επίδομα και μένει να μάθουμε το ύψος αυτού, προκειμένου να ενισχύσει της οικογένειες για τα Χριστούγεννα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.