ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση με ένα νεκρό στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια! (pics)

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός πριν από λίγη ώρα στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια, μετά από πυροβολισμούς! Πιθανότα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Μαφιόζικη εκτέλεση με ένα νεκρό στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια! (pics)

Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός πριν από λίγη ώρα στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια, μετά από πυροβολισμούς!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα vrilissiapress.gr η ένοπλη επίθεση σε βάρος άνδρα σημειώθηκε,  λίγο μετά τις 3.35 το μεσημέρι της Τετάρτης στα Βριλήσσια.

Το σημείο της οδού Υμηττού στο ύψος ταχυφαγείου που βρίσκεται επί της λεωφόρου Πεντέλης έχει κατακλυστεί από αστυνομικές δυνάμεις! Δεν έχει ακόμα φτάσει ασθενοφόρο.

Ο άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, όταν δέχθηκε πυρά από αγνώστους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άνδρας έπεσε νεκρός. Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πρόκειται για Βριλησσιώτη γνωστό κάτοικο της περιοχής.

Οι δράστες γάζωσαν το θύμα μέσα από μια BMW την οποία στην συνέχεια έκαψαν στο Πάτημα Χαλανδρίου και από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγαν με ένα Mini Cooper.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαφιόζικη εκτέλεση με ένα νεκρό στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.