ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σεισμός στην Κρήτη: Βορειοανατολικά της Σητείας το επίκεντρο

Σεισμός στην Κρήτη: Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός λίγο μετά τη 3.30 μετά το μεσημέρι, σχεδόν σε όλη την Κρήτη.
ΕΚΤΑΚΤΟ – Σεισμός στην Κρήτη: Βορειοανατολικά της Σητείας το επίκεντρο

Σεισμός στην Κρήτη: Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός λίγο μετά τη 3.30 μετά το μεσημέρι, σχεδόν σε όλη την Κρήτη.

Σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4,9 Ρίχτερ. Στη συνέχεια ωστόσο δόθηκε μέγεθος στα 4,7 Ρίχτερ.

Όπως αναφέρει  η σχετική μέτρηση του Γεωδυναμικού η δόνηση είχε επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή 48 χλμ βόρεια – βορειοανατολικά της Σητείας και εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League (13η αγωνιστική): Ο Ούγγρος διαιτητής Τάμας Μπόγκναρ στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός αισθητός στην Κρήτη

Πηγή www.cretalive.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΟ – Σεισμός στην Κρήτη: Βορειοανατολικά της Σητείας το επίκεντρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.