ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» το πρωί της Παρασκευής (30/10) μετά από καρδιακό επεισόδιο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραμείνει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο ενώ λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ το ιατρικό ανακοινωθέν...
Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» το πρωί της Παρασκευής (30/10) μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραμείνει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο ενώ λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ το ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε ακόμα

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνει Γκαρσία-Αλλάζει το σύστημα άμεσα ο Πάμπλο!

Κορονοϊός: Νέα μέτρα ανακοινώνει την Παρασκευή ο Μητσοτάκης – Lockdown σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Βάλαμε μάσκα μέχρι και στο φόρο τιμής των ηρώων που θυσιάστηκαν για να ζούμε ελεύθεροι!

ΑΕΚ-Λέστερ 1-2: Τεντώθηκε όσο μπορούσε, αλλά…

Όλες οι ειδήσεις στο Sportime σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.