ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκθεση – βόμβα από CDC ανατρέπει τα πάντα: Οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν όσο και οι ανεμβολίαστοι!

Ένα εσωτερικό έγγραφο των CDC που δημοσιεύτηκε από την Washington Post, ανατρέπει το ελληνικό κυρίαρχο αφήγημα, αφού αποκαλύπτει πως οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν όσο και οι ανεμβολίαστοι.
Έκθεση – βόμβα από CDC ανατρέπει τα πάντα: Οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν όσο και οι ανεμβολίαστοι!

Έκθεση CDC: Μια σοβαρή είδηση που ανατρέπει το ελληνικό κυρίαρχο αφήγημα στα της πανδημίας, ήρθε από τις ΗΠΑ και την Washington Post, όπου βγήκε στο φως της δημοσιότητας ένα εσωτερικό έγγραφο των Αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), με την επικεφαλής να ισχυρίζεται πως τα εμβόλια είναι μεν 90% αποτελεσματικά σχετικά με τη σοβαρή νόσηση, άλλα ελάχιστα αποτελεσματικά όσον αφορά τη μόλυνση και τη μετάδοση!

Μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Washington Post, οι πιθανότητες να μεταδώσουν οι εμβολιασμένοι την μετάλλαξη Δέλτα, είναι ανάλογες με εκείνες των ανεμβολίαστων!

Σύμφωνα με το έγγραφο, κάθε μολυσμένος μπορεί, κατά μέσο όρο, να μολύνει άλλα οκτώ με εννέα άτομα. Αυτό σημαίνει ότι το «R0» είναι εξαιρετικά υψηλό. Και προσθέτει για τους εμβολιασμένους πως ακόμα κι αν δεν νοσήσουν, μπορούν να μεταδώσουν τον ιό εξίσου εύκολα.

Η μετάλλαξη Δέλτα περιγράφεται σαν μια εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη που την συγκρίνουν μάλιστα, με την ανεμοβλογιά και την ιλαρά, αφού μεταδίδεται εξίσου εύκολα.

Τα στοιχεία της έκθεσης δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί στη δημοσιότητα, αλλά η αυθεντικότητα αυτού του εσωτερικού εγγράφου φαίνεται πως είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς η επικεφαλής των Κέντρων Πρόληψης Νοσημάτων, Δρ. Ροσέλ Βαλένσκι, επιβεβαιώνει πως η έκθεση είναι όντως γνήσια.

Ακόμα μιλά για «ακραία μέτρα που χρειάζεται να πάρουμε, για να ελέγξουμε την κατάσταση».

Τα CDC αναμένεται με τα νέα στοιχεία που θα δώσουν στη δημοσιότητα, να ανατρέψουν το στάτους χαλαρότητας που υπήρχε για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, αφού αναμένεται να αλλαχθούν οι οδηγίες, με σύσταση για χρήση μάσκας ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους.

Όλα αυτά βγαίνουν στη δημοσιότητα, την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα οι πολιτικοί της κυβέρνησης ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα.

Συνεχίζουν να παρουσιάζουν τον εμβολιασμό σαν την απόλυτη λύση για τα πάντα. Δίνουν «covid-free» σήματα για τις επιχειρήσεις που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στην πραγματικότητα.  Εκβιάζουν κόσμο με αναστολή εργασίας και πολίτες χάνουν τις δουλειές τους. Διχάζουν τον λαό, χωρίζοντας την εστίαση, τον τουρισμό, την διασκέδαση σε «ασφαλείς» και μικτούς χώρους.

Δίνουν τους εσωτερικούς χώρους αποκλειστικά σε εμβολιασμένους, φτιάχνοντας υγειονομικές βόμβες παντού.

Μοιράζουν «πράσινα πιστοποιητικά», τάζουν «κανονικότητα», δεν απαιτούν την διεξαγωγή τεστ από τους εμβολιασμένους στα πλαίσια των δήθεν «προνομίων» και δεν εφιστούν την προσοχή στους εμβολιασμένους για να συνεχίσουν να τηρούν αυστηρά μέτρα προφύλαξης.

Θυμόμαστε πως όλοι… έψαχναν να βρουν την εξήγηση για το ξέσπασμα κορονοϊού που συνέβη στη Μύκονο και στα ΜΜΕ «έλυσαν το μυστήριο», κατηγορώντας το ελάχιστο ποσοστό ανεμβολίαστων που υπήρχε στο νησί. Φτάσαμε να ακούμε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ακόμα και για lockdown μόνο για…  ανεμβολίαστους.

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τα CDC φαίνεται πως γκρεμίζουν αυτό το πλαστό αφήγημα και ο έμμεσος ή άμεσος εμβολιασμός που επιβάλλεται από την κυβέρνηση, φαντάζει όλο και πιο ανυπόστατος και καταχρηστικός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκθεση – βόμβα από CDC ανατρέπει τα πάντα: Οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν όσο και οι ανεμβολίαστοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.