ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτορας Κουφοντίνας: Ελεύθερος ο γιος του Κουφοντίνα – 7 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Έκτορας Κουφοντίνας ο οποίος είχε προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ στο Σύνταγμα.
Έκτορας Κουφοντίνας: Ελεύθερος ο γιος του Κουφοντίνα – 7 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Έκτορας Κουφοντίνας ο οποίος είχε προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ στο Σύνταγμα.

Ελεύθερος ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Έκτορας Κουφοντίνας, ο οποίος προσήχθη νωρίτερα το Σάββατο έπειτα από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, αφότου του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για παράβαση των περιοριστικών μέτρων.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 29 προσαγωγές, 7 εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ οι υπόλοιποι 22 εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Για τους 7 συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία και για αντίσταση κατά της αρχής.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο το πρωί υπήρξε κυνηγητό μεταξύ διαδηλωτών, ΜΑΤ κι ανδρών της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ενώ υπήρξαν μάχες ακόμα και σώμα με σώμα, αλλά και ρίψη χημικών.

Όλα αυτά στη διάρκεια της συγκέντρωσης των αλληλέγγυων υπέρ του απεργού πείνας και δίψας, καταδικασμένο της 17 Νοέμβρη Δ. Κουφοντίνα.

Ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος βρέθηκε στη συγκέντρωση των αλληλέγγυων σημείωσε για την προσαγωγή του Εκτορα Κουφοντίνα:

«Την ώρα που ένας άνθρωπος είναι στην 58η ημέρα απεργία πείνας και οι ώρες είναι κρίσιμες η κυβέρνηση του κ. Χρυσοχοίδη παραβιάζοντας ακόμα και το δικαίωμα στις διαδηλώσεις μας απαγορεύει τη συνάθροιση και τώρα απειλεί ότι θα προσαγάγει και εμάς.

Δεν τους φοβόμαστε. Η αυθαιρεσία της κυβέρνησης θα αναδειχθεί και με αυτό το σχέδιο των προσαγωγών, που μας απειλούν.

Η αστυνομία δεν σέβεται ούτε τον γιό του απεργού πείνας που διαδηλώνει για τη ζωή του πατέρα του».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκτορας Κουφοντίνας: Ελεύθερος ο γιος του Κουφοντίνα – 7 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.